Ručni zglob je popularno mesto za manje tetovaže. To, naravno, ima smisla, jer je u pitanju otvoren prostor i idealno mesto da svoju tetovažu možete uvek da vidite i uživate u njenoj lepoti. Ipak radimo tetovaže jer nam se dopadaju i jer nas čine srećnim. Volimo da ukrasimo svoja tela, bilo da su u pitanju manje ili veće tetovaže.

Tetovaže na ručnom zglovu su jednako intimne kao one na skrovitim mestima, iako ih drugi mogu videti. Ali, najbitnije je da ih vi možete videti, pa će vas podsetiti na to zašto ste ih uopšte uradili. Predstavljamo vam male tetovaže koje su dovoljno suptilne, ali značajne i idealne za predeo oko ručnog zgloba.

Vreme je da tetovažu leptira oslobodimo okova besmislenih predrasuda. Leptiri su prekrasna bića i njihova pojava u svima nama izaziva posebnu vrstu sreće. Tetovaža malog leptira je idealna za predeo oko rušnog zgloba, čak i ako se odlučite da to bude samo jedan leptirić.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели / HAILEY (@tattooartbyhailey)

Ako vam se dopadaju minimalističke tetovaže i one koje su rađene samo crnom bojom, onda su zvezde padalice super ideja. Ima ih u raznim varijantama i sa svojim tattoo artistom se možete dogovoriti kakve želite. Možete se igrati veličinom, promenom mesta na kom će se nalaziti zvezdice i pravcem u kom će padati.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели J Clark • TATTOO ARTIST (@clarktattoos)

Brojevi, datumi i slova su uvek u trendu i definitivno predstavljaju najintimnije tetovaže. Kada radimo brojeve ili datume, oni uglavnom predstavljaju datume rođenja članova naše porodice, pa su takve tetovaže posebno značajne za nas.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели a k k u r a t t a t t o o (@akkurat_tattoo)

Masline mogu biti posebno lepe tetovaže ako su rađene u stilu jedne linije, ali su definitivno najlepše kada sse nalaze oko zgloba i kada je u pitanju grančica sa maslinkama.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Hels (@hels.tattoo)

Baš kao i grančice maslina, tako su i cvetići oko ručnog zgloba prelepi. Mogu biti i sitniji tako da popunjavaju čitavu površinu grančice ili da cvetovi budu krupni kao na fotografiji:

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели 광주타투 Tattooist 시소 (@xiso_ink)

Često zaboravimo na to koliko je važno da jedni druge podsećamo na lepe stvari, na to koliko je bitno boriti se kroz život i koliko vredimo. Zbog toga su malene tetovaže se važnim porukama super ideja. Takođe, ove porukice je najbolje tetovirati na mestima sa kojih se mogu pročitati, zbog čega je ručni zglob idealno mesto.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Raymond Vazquez (@its_just_tats)

Matching tattoo je intimnost i povezanost na nekom potpuno suludom nivou. Priznaćete da ne možete da zamislite da imate istu tetovažu kao neko u vašem životu za koga ne biste skočili u vatru. Prosto, ovakve tetovaže imaju posebnu težinu. Matching tattoo je idealno raditi na zglobu jer ćete se u toku dana makar jednom setiti osobe sa kojom delite tetovažu.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели ✞ Mike Love ✞ (@mikelovetattooer)

Naslovna fotografija: instagram.com/tattooartbyhailey

Milica Antić

Comments