Ovo su patike koje svi žele

Spremite se za patike koje su potresle modni svet. Nazvane trenutno najtraženijim patikama na svetu, patike lanca Lidl učinile su da internet već gori zbog njihove online potražnje, jer su u limitiranim serijama i mogu ih imati samo posebni. Tamo gde su bile dostupne ljudi su u redovima čekali da pokupe svoj par, a oni koji nisu uspeli da dođu do njega spremni su na internetu da ga plate čak 30 puta više od njegove originalne cene!

Fenomen ovih patika ruši naše shvatanje principa u modnom svetu, i postavlja nam pitanje da li je dizajn rezervisan isključivo za već poznata imena iz sveta modne industrije ili smo samo nesvesno počeli da verujemo u to. Upravo zbog ovih patika zapitali smo se na koji način posmatramo brendove i zašto baš kod njih kupujemo. Sigurno ste do sad neki komad poželeli samo zato što je brendiran, a kasnije shvatili da ste ga kupili zbog „imena“ a ne zbog toga što vam se zaista dopada. Ipak, ove patike poželećete baš zbog dizajna koji je na svetskom nivou, jer prati urbane trendove u sferi dizajna sportske obuće. Iza dizajna ovih patika koje su prepoznatljive po svojoj blago chunky formi koja je obeležila ovu godinu i color-block paleti Lidl osnovnih boja – stoji dizajner sa naših prostora Dejan Đoković, što čini da još više želim ovaj model patika i radujem se njegovom velikom svetskom uspehu.

LIDL SLIKA 1 Ovo su patike koje svi žele

 

I naravno, imamo dobre vesti za vas!

Ovaj model svetski traženih Lidl patika biće dostupan i u Srbiji od druge sedmice septembra, ali ne u slobodnoj prodaji već kao poklon u okviru @lidlsrbija nagradnog konkursa. Više o nagradnom konkursu saznajte tako što ćete redovno pratiti objave na Lidl Facebook i Instagram profilu, a do tada isplanirajte uz koji novi omiljeni outfit biste ih ukombinovali!

 

LIDL SLIKA 2 Ovo su patike koje svi žele LIDL LOGO Ovo su patike koje svi žele

Produkcija: WANNABE MEDIA 

Comments