Mi koji nismo te sreće da imamo s kim da prošetamo Kalemegdanom držeći se za ruke, svajpujemo levo ili desno po Tinderu. Svajpujemo dugo i detaljno, proveravamo šta piše u opisu profila, dok se nadamo da ćemo se matchovati sa momcima koji nam se dopadnu – jer, onda kada napokon pronađete nekog ko vam se dopada i svajpujete fotografiju udesno, a na ekranu se ne pojavi tekst MATCH, to je posebno razočaravajuće.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Velvet Dynasty (@velvetdynasty)

Problem sa korišćenjem Tindera na našem prostoru je taj što ga, iz nekog razloga, pretežno muškarci koriste kao način da pronađu osobu za seks. Ali, to rade na toliko pogrešan način da bi čak i poruka da li večeras želiš seks sa mnom mnogo bolje zvučala od poruka koje inače dobijamo.

Pošto sam već neko vreme singl i, što bi rekli mladi, tinderujem, primetila sam da je na Tinderu moguće primetiti nekoliko kategorija momaka, a šablon se, uglavnom, ponavlja.

Dižem iz benča x kilograma

Počećemo od najčešćeg Tinder fenomena – momci koji idu u teretanu i žele da to svi znaju. U redu, brineš o svom izgledu i to je super, ali sigurna sam da si svestan da mišići ne mogu da nadomeste činjenicu da si napisao “e”, misleći da će se razviti konverzacija.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Eian Scully (@eianscully)

Takvi tipovi se pred ogledalom teretane fotografišu uglavnom bez majic – kako biste, devojke Tindera, primetile da on, osim izvajanog bicepsa i tricepsa ima i 6 pack. Jer, ne znam šta bi devojke na Tinderu više privuklo od mišića. Možda razgovor? Možda šarm ili duhovitost?

Sa ovakvim momkom uglavnom znate na čemu ste. On ceni samo fizičku aktivnost, pa ako niste član jedne od 24/7 teretana širom grada, ne znam šta biste radili sa ovakvim likom. Šta bi se desilo na vašem prvom dejtu – ako bi vas uopšte na isti i pozvao, pošto posle “e” nisam sigurna šta sledi, jer nikada nisam odgovorila na samoglasnik koji mi je stigao u inboks.

Comments