Verujemo da ste čuli za Cindy Crawford, a sada je vreme da pažnju posvetite njenoj ćerki, Kai Gerber – koja je takođe sada već poznato ime u svetu mode i manekenstva. Kaia je nastavila koracima svoje mame, i kroz samo nekoliko godina izgradila je uspešnu karijeru supermodela, a tokom karantina kreirala je i svoj jedinstveni književni klub. Iako se kreće u branši posla svoje poznate majke, ona nikako nije u njenoj senci, već neprikosnoveno korača svojim putem i pokazuje kako izgleda život supermodela savremenog doba. Kaia ima samo dvadeset godina, ali već nam se čini da je na svom pravom životnom putu, a ukoliko se pitate odakle dolaze njen uspeh i sjaj u očima – u nastavku pročitajte koje su njene wellness tajne.

Muzika za popravljanje dobrog raspoloženja

Kada se ne oseća dobro, ili želi da se oraspoloži – Kaia se okrene muzici. Ona trenutno najviše sluša muzičarku Charlotte Lawrence, koja joj je i prijateljica, ali svakako tvrdi da je muzika ono što je inspiriše i u čemu uvek uživa. Slušanje muzike je njen svakodnevni ritual, i ako ste do sada muziku slušali samo kako biste popunili tišinu – vreme je da počnete da je slušate posvećenije.

Pažnja posvećena mentalnom zdravlju

Kaia je veoma posvećena svom mentalnom zdravlju, i mada je svesna da je trenutno globalna situacija teška i da je sasvim u redu da se ne osećamo dobro u svakom trenutku – ona ipak nalazi načine da se svakog dana podseti na dobre stvari. Svakog jutra, kada ustane, ona u svoj dnevnik unese listu stvari na kojima je zahvalna, kao i stvari koje bi je tog dana učinile srećnom. Zatim, na kraju dana se vrati ovoj listi, i dopiše one stvari za koje smatra da bi je dodatno usrećile, i ponovi na čemu je zahvalna. Ovaj jednostavni ritual pomaže joj da ima osećaj kontrole nad svojom srećom, i podseća je na to koliko je blagoslovena. Takođe, ako stvari baš ne pođu po dobru, Kaia svaki dan kaže – “Danas je novi dan”.

Glamur je stvar stava

Iako Kaia ima priliku da se oseća izuzetno glamurozno u onim situacijama kada joj profesionalni frizeri stilizuju kosu, šminkeri od nje prave divu i onda kada šeta modnom pistom u odevnim komadima najpoznatijih kreatora – ona je tokom života naučila da se oseća glamurozno i u trenerci i patikama. Upravo zato, ona tvrdi da je glamur stvar stava i mindseta, jer bez njega se nećete osećati glamurozno čak i kada izgledate kao devojka od milion dolara.

Comments