Univerzitet Metropolitan i ove godine tradicionalno organizuje, već 15. put, takmičenje – METROPOLITAN TALENTI, na kome srednjoškolci mogu pokazati svoje talente, sposobnosti, kreativnost i znanje i osvojiti vredne nagrade!

Maturanti i učenici trećih razreda srednjih škola, mogu se prijaviti i učestvovati sa svojim radovima i samim tim dobiti mogućnost da u oblastima Dizajna, Informacionih tehnologija i Menadžmenta, osvoje STIPENDIJU koja pokriva celokupnu školarinu na Osnovnim akademskim studijama Univerziteta Metropolitan u trajanju od četiri godine. Svi prijavljeni takmičari mogu poslati svoje radove do 3. maja, a samo finale takmičenja i prezentovanje radova održaće se 8. maja se putem Zoom aplikacije.

Takmičenje – METROPOLITAN TALENTI održava se iz sledećih oblasti:

1. Informacione tehnologije

2. Računarske igre

3. Menadžment

4. Dizajn interaktivnih medija

Partner takmičenja je Obrazovni sistem EQUILIBRIO, koji pobednicima poklanja Premium kurs stranog jezika po izboru! Dobitnici nagrade kurs mogu iskoristiti u periodu koji im najviše odgovara, u skladu sa svojim budućim akademskim obavezama.

Takođe, partner takmičenja, turistička agencija Go2 Travelling, poklanja putovanje na jednu od evropskih destinacija u prvoj godini Osnovnih akademskih studija, a u skladu sa uslovima koje propisuje turistička agencija.

Saznajte više o ovogodišnjem takmičenju METROPOLITAN TALENTI i prijavite se OVDE!

Novo Ovorene prijave za Met talente 2021 – Osvojite stipendiju za sve četiri godine studija
Comments