Dragi moji prijatelji, budući da se bliže izbori, verujem da ste vi, kao i ja, na teškim mukama. Kome dati glas?

Nema čovek više za koga da glasa. Mislim, svi se nešto ’vataju na puteve, mostove, radna mesta… A gde je tu seks? Kad čovek odradi svojih 500 do 1.000 dinara dnevno, plati poreze i doprinose, šta mu ostaje osim seksa?

E, zato sam ja rešio da ispravim tu veliku nepravdu koja je načinjena i osnovao sam stranku – Pokret udruženih potentnih seksi Srba (P.U.P.S.S).

Osim standardnih obećanja o kilometrima autoputeva, mostova, metroa, radnih mesta, povećanja plata, penzija i još kojekakvih budalaština, nudimo i sledeće:

1. Svim polno sposobnim ženama i muškarcima garantujemo minimum jedan orgazam dnevno. Kazne za nepoštovanje ove uredbe biće rigorozne.

2. Seksualno vaspitanje sa praktičnim časovima, čim đaci dovoljno napupe.

3. Svi polno sposobni muškarci moraće da pohađaju časove predmeta pod nazivom “poznavanje vagine“.

4. Sve polno sposobne žene imaće obavezni trodnevni kurs poznavanja penisa.

5. U prvom razredu srednje škole uvešće se kurs poznavanja alkohola i kako podneti mamurluk dan posle.

6. Na fakultetima će se smanjiti broj ispita, zato što oni provereno nepovoljno utiču na seksualni život omladine. Uz to, organizovaće se i seminari gde bi se studenti iz Srbije družili sa koleginicama iz Ukrajine.

7. Radnici će ići u penziju sa 38 godina, ne bi li je proveli u seksualnoj harmoniji i svoju penziju mogli trošiti i na nešto drugo osim na “Politiku“ i pilulice za čuku.

8. Muškarci će besplatno dobijati cijalis i vijagru, i to počevši od 43. godine života.

9. Svaka žena koja bude bila nezadovoljna svojim telom moći će uz zdravstvenu knjižicu dobiti besplatnu plastičnu korekciju bilo kog dela.

10. Nimfomani i nimfomanke dobiće titule počasnih građana Srbije i polagaće pravo na sticanje državnih penzija.

Nadam se da mogu računati na vaš glas. Ipak, ja se zalažem za pravu stvar – ONU stvar!

P.U.P.S.S. – Zato što orgazam ne može da čeka!


Stevica Svetozar Rajčetić je rođen u pravim godinama,ali u pogrešno vreme. Za sebe tvrdi da je savršeno nesavršenstvo i potpuna negacija onoga kakvim ga ljudi vide. Živi u Beogradu, ali je duhovno uvek u Novom Sadu i možete  videti njegovu siluetu kako sedi na zidinama Petrovaradina, zamišljeno gleda ka mostovima na Dunavu… Njegova poruka čitateljima i svim prijateljima glasi “In vino veritas”.

Comments