Romanse koje su započete u Holivudu bije loš glas jer imaju tendenciju da ne traju dugo. Dok su se mnoge poznate ličnosti razvele i pre nego što je prošlo 72 sata od venčanja, postoje i one koje odolevaju zubu vremena. Ipak, ne mogu se svi pohvaliti da su izbegli prokletstvo Holivuda.

Tokom godina, mnoge javne ličnosti su nas bacale u rebus, te smo postavljali pitanje da li je prava ljubav moguća? Za svaki raskid – može se izdvojiti par koji živi skladno, koji se može pohvaliti dugogodišnjom vezom ili brakom. Time prkose svim zlim pogledima, naročito kada shvatimo da decenijama šetaju crvnim tepihom ruku pod ruku.

Predstavljamo vam parove koji su izbegli prokletstvo Holivuda

Seth Rogan i Lauren Miller

Seth i Lauren su se upoznali 2004. godine, a venčanje je održano 2011. Glumac je suprugu upoznao na rođendanskoj žurci prijatelja i to po preporuci. Izgleda da je njihov prvi dejt bio kao pravi film. Spremali su grilovani sir i igrali društvene igre do ranih jutarnih časova.

Međutim, pošto život nije bajka, dogodilo se to da je par doživeo saobraćajnu nesreću. Udarila ih je devojka od 16 godina, koja je ukrala očev automobil. Nakon godinu dana od početka odnosa, Seth i Lauren su počeli i zajednički život i od tada su nerazdvojni. Čak su zajedno radili i na pojedinim filmovima budući da je Lauren režiserka.

Freddie Prinze Jr. i Sarah Michelle Gellar

Freddie i Sarah su bili IT par devedesetih, a upoznali su se 1997. na snimanju horor filma I Know What You Did Last Summer. Kad su se upoznali, prvi utisak nije bio najbolji i nisu imali dobro mišljenje jedno o drugom, ali su za kratko vreme postali dobri prijatelji. Prvi dejt se desio slučajno i to samo jer je jedan prijatelj rekao da ne može na večeru sa njima.

Freddie je jednom prilikom otkrio da je znao da je Sarah prava i da su prestale da ga interesuju druge žene. Iako nisu želeli da stupaju u brak, iznenadili su veridbom, onda i venčanjem u Meksiku 2002. godine. Sedam godina nakon venčanja dobili su i ćerku, a posle tri godine i sina. U braku su već 23 godine i smatraju da se tajna uspešnog braka nalazi u malim zajedničkim aktivnostima.

Edward Burns i Christy Turlington

Christy je bila već uveliko poznato ime u modnim krugovima kad je upoznala Edwarda. On je radio kao asistent na jednoj televijziji, a kada ju je prvi put video, doneo joj je kafu.

Zvanično upoznavanje je usledilo 2000. godine na žurci, a krajem iste godine je par objavio veridbu. Već 2002. su objavili da se rastaju, što nije dugo trajalo jer su se pomirili nakon godinu dana i venčali u San Francisku. Imaju dvoje dece, ćerku i sina.

Michael Douglas i Catherine Zeta-Jones

Njih dvoje su pravi dokaz da ljubav ne zna za godine – Michael i Catherine su već 25 godina u braku. Zanimljiva informacija je i da slave rođendan istog datuma. Upoznali su se na jednom filmskom festivalu 1998, ali Zeta-Jones nije bila impresionirana. Počeli su da razgovaraju na premijeri filma The Mask of Zorro, a Michael joj je rekao da će jednog dana biti otac njene dece.

Naravno, ona je završila tu konverzaciju i ranije otišla sa događaja, ali joj se Michael izvinio i poslao joj cveće. Ubrzo su krenuli da se zabavljaju, a na ludi kamen su stali 2000. godine. Imaju i dva sina. Par se nakratko rastao 2013. kako bi rešio određene probleme, ali je za godinu dana to bilo gotovo. Catherine je rekla da se njihov odnos zasniva na ljubavi i poštovanju, a da razlika u godinama nikada nije bila problem.

Steve Carell i Nancy Walls

Početkom devedesetih su i Steve i Nancy svoje karijere počinjali kao komičari. Upoznali su se tako što je Nancy pohađala Steveov kurs u Čikagu, a flertovali su dugo pre nego što su se upustili u vezu. Mnogo vremena im je trebalo da izađu na prvi dejt i u šali često govore kako su se smučili ljudima oko sebe.

Steve je jednom prilikom otkrio da ga je supruga instant privukla, da je čekirala sva polja u njegovoj glavi, ali da je ona bila tiha u njegovom prisustvu. Mislio je da ga ne voli, a i sama Nancy je bila nervozna isto koliko i on. Venčali su se 1995. godine, a 2001. su dobili ćerku, a 2008. i sina. Steve i Nancy su u braku već 28 godina.

Tom Hanks i Rita Wilson

Njihova priča počela je 1981. godine na snimanju sitkoma Bosom Buddies. U tom trenutku je Tom bio oženjen Samanthom Lewes, tako da su on i Rita postali dobri prijatelji. Već 1985. na snimanju filma Volunteers se pojavila ta iskra, jer su igrali ljubavnike. Shvatili su da ne mogu da ignorišu zaljubljenost, te su već 1986. imali svoje prvo javno pojavljivanje.

Pročitajte i: Rihanna otkrila stomak na spektakularnom nastupu na Super Bowlu, a mi vam otkrivamo detalje

Tom i Samantha su se razveli 1987. godine, iako je već duže vreme svako vodio svoj život. Rita i Tom su se venčali 1988, ali su znali da moraju da budu tu jedno za drugo kako bi odnos uspeo. Tom i Rita imaju dva sina, a glumac ima ćerku i sina iz prvog braka.

Kurt Russell i Goldie Hawn

Iako se nikada nisu venčali, Goldie i Kurt važe za jedan od najdugovečnijih holivudskih parova. Upoznali su se 1968. na snimanju akcionog filma The One and Only, Genuine, Original Family Band. Oboje su imali pravilo da se ne upuštaju u veze sa kolegama, ali je Kurt baš impresionirao Goldie. Ipak, zbog razlike u godinama, par je tek počeo da se zabavlja 17 godina nakon prvog susreta.

Prvi dejt im je zacementiran u sećanju jer ih je posetila policija. Oboje su više puta pričali koliko im je bilo zabavno jer su otišli u Goldienu kuću koju je renovirala. Policija je došla jer su provalili u istu, a noć su morali da nastave u hotelu. U njihovoj 40 godina dugoj vezi su dobili sina i sedam unučadi.

Dolly Parton i Carl Thomas Dean

Dolly i Carl su već 60 godina zajedno i svoju vezu su uvek držali podalje od očiju javnosti. Većina informacija o njihovom braku dolazi direktno od pevačice. Dolly je rekla da se udala za veoma dobrog čoveka koji ni ne radi u šou biznisu. Njih dvoje su se upoznali u perionici veša kad je Dolly imala 18 godina. Pevačica je ispričala da je bila iznenađena dok je razgovarala sa njim jer ju je sve vreme gledao u oči i delovao istinski zainteresovano da čuje šta ima da kaže.

Dve godine nakon inicijalnog upoznavanja, par se iskrao kako bi se venčao. U početku su želeli decu, ali ih nikada nisu dobili. Često je Dolly pričala da su radili na tome, ali da se jednostavno nije desilo. Više puta je pevačica isticala da je ekstremno srećna što je mogla na radi posao koji voli i da se nakon nastupa vrati domu i svom mužu. Nakon 50 godina ljubavi, par je obnovio zavete 2016. godine u svom domu u Nešvilu.

Pročitajte još i: Kako je počeo “rat” zbog obrva? Priča uključuje Selenu, Hailey i Kylie, a gube se milioni

Naslovna fotografija: pinterest.com/jamc48

Marija Gavrilović

Comments