Koliko puta vam se desilo da samo skrolate po internetu i pokušate da ubijete vreme i vidite vest da se neki poznati par venčao. I pomislite: pa kako, kad? Navikli smo da se njihova venčanja najavljuju mesecima unapred, pa onda kada venčanje prođe, internet bude pun fotografija sa venčanja. Pa onda, kao i svaka tračara, budemo iznenađeni kada nemamo uvid u privatnost zvezda, a već imamo pristup bilo kom segmentu njihovih života. Ovo su poznati parovi venčani u tajnosti:

Anya Taylor-Joy i Malcolm McRae

Venčanje zvezde serije The Queen’s Gambit je bilo skriveno od oka javnosti. Čak ni veridba nije bila javna, postojala su samo govorkanja. Ono što znamo je da su se Anya Taylor-Joy i Malcolm McRae venčali u opštini, 18. jula ove godine.

Margot Robbie i Tom Ackerley

Još od 2016. su fanovi Margot Robbie u nedoumici da li je udata ili ne, a onda je ona to potvrdila objavom na Instagramu. Njeni fanovi više ne mogu ni da je prate na Instagramu, s obzirom na to da je izbrisala svoj profil. Na venčanju Margot Robbie i Toma Ackerelya nije bilo više od 50 zvanica i organizovano je obezbeđenje kako ne bi bilo nepozvanih gostiju.

Pročitajte i ovo: Poznate ličnosti koje su otvoreno govorile o starenju i prihvatile sebe

Ariana Grande i Dalton Gomez

Ariana Grande je završila na naslovnicama novina u maju prošle godine kada je na društvenim mrežama objavila fotografije sa svog tajnog venčanja. Nosila je Vera Wang venčanicu, a ceremoniji je prisustvovalo 20 najbližih ljudi.

Mila Kunis i Ashton Kutcher

Par se upoznao na snimanju serije That ‘70s Show, zaljubio i venčao 2015. godine. No, mesecima se uopšte nije znalo da je ovaj poznati par u braku, sve dok u TV emisiji The Late Late Show With James Corden Mila Kunis nije viđena sa burmom.

Joe Jonas i Sophie Turner

Pevač pop grupe Jonas Brothers, Joe Jonas, i glumica iz HBO serije Game of Thrones, Sophie Turner, planirali su da se venčaju u Francuskoj 2019. godine. Međutim, odlučili su se na spontanu ceremoniju u Las Vegasu gde ih je venčao imitator Elvisa Presleya. Bili su prisutni samo najuži članovi porodice i najbliži prijatelji.

Natalie Portman i Benjamin Millepied

Natalie Portman i Benjamin Millepied su se upoznali na snimanju filma Black Swan. Godine 2010, objavili su veridbu, kao i da je Natalie trudna. Potom nismo čuli nikakve vesti od njih, a da su se venčali saznalo se tek dve godine kasnije i to samo zato što su na dodeli Oskara nosili burme.

Pročitajte i ovo: Celebrity baby boom u 2022 – ovo su poznate ličnosti koje su trudne ili su se nedavno porodile

Miley Cyrus i Liam Hemsworth

Kada se 2018. godine na Instagram profilu Miley Cyrus pojavila fotografija sa tortom i balonima na kojima je pisalo “Mr. and Mrs.”, spekulisalo se da se pevačica udala za Liama Hemswortha. Ona je to potvrdila i objavila crno-bele fotografije sa venčanja. Ipak, par je odlučio da se raziđe 2019. godine.

Cardi B i Offset

U junu 2018. godine, Cardi B je fanove šokirala izjavom da se udala pre devet meseci. Njen muž Offset je izjavio da je bila njena želja da venčanje bude održano u tajnosti, kao i da je trudna sa njihovim prvim sinom.

Angelina Jolie i Brad Pitt

Najpoznatiji par dvehiljaditih se venčao u privatnosti svog doma u Francuskoj. Angelina je nosila Versace haljinu na kojoj su bili ištampani crteži njihove dece.

Beyoncé i Jay-Z

Beyoncé i Jay-Z su jedan od najpoznatijih parova svih vremena. Venčali su se 2008. godine u van očiju javnosti. Nije se moglo doći do ekskluzivnih fotografija i snimaka, ali je zato Beyoncé pojedine kadrove sa venčanja ubacila u spotove za pesme “All Night” i “I Was Here”.

Naslovna fotografija: instagram.com/inspiringinstafeeds

Jovana Petković

Comments