Pauline Chalamet i njen brat Timothée predstavljaju supertalentovani duo! Timothée je čuven po svojim ulogama u popularnim i nagrađivanim ostvarenjima Call Me by Your Name, Beautiful Boy Little Women, a trenutno ga u bioskopu (i dalje) gledamo u SF akcionoj avanturi Dune. Uskoro ćemo ga gledati i u filmu Wonka, gde će tumačiti Charlieja i njegovu slavnu fabriku čokolade. Međutim, Timothée nije jedini glumac u porodici Chalamet. Njegova starija sestra Pauline je krenula putem slave, igrajući glavnu ulogu Kimberly u HBO Max seriji The Sex Lives of College Girls. A možda ste je videli i u komediji The King of Staten Island pored Petea Davidsona.

Pauline i Timothée su retko fotografisani zajedno, budući da ona živi u Parizu, a on u Njujorku. Ipak, desilo se da nekoliko puta dele lepe trenutke sa crvenog tepiha i drugih događaja. Iako između njih vlada razlika u uzrastu od tri godine (Pauline je starija), brat i sestra izgledaju kao blizanci.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by GAWALPOP (@gawalpop)

Pauline Chalamet je rođena 1992. godine u Njujorku, kao prvo dete Nicole Flender i Marca Chalameta. Njena majka ima ruske, austrijske i jevrejske korene. Nakon što je bila plesačica na Brodveju, postala je trgovkinja nekretninama. Marc Chalamet je Francuz i urednik UNICEF-a i bivši njujorški dopisnik francuskih novina Le Parisien.

Sa 10 godina, Pauline je plesala u brodvejskoj produkciji remek-dela Williama Shakespearea A Midsummer Night‘s Dream. Završila je Fiorello H. LaGuardia srednju školu muzike i umetnosti, a potom studirala Bard koledž gde je diplomirala na smerovima pozorišta i političkih nauka. U toku studija, radila je u školskoj biblioteci i pomagala na farmi kako bi otplatila studentski kredit.

Comments