Preokreti, srećni lavež i mnogo Pedigree poslastica: Kako su Sarina Nora i Slavenova Ljubica savladale veliki challenge - i ko je pobedio?

Group 14 Preokreti, srećni lavež i mnogo Pedigree poslastica: Kako su Sarina Nora i Slavenova Ljubica savladale veliki challenge  i ko je pobedio?
Group 14 Preokreti, srećni lavež i mnogo Pedigree poslastica: Kako su Sarina Nora i Slavenova Ljubica savladale veliki challenge  i ko je pobedio?

Preokreti, srećni lavež i mnogo Pedigree poslastica: Kako su Sarina Nora i Slavenova Ljubica savladale veliki challenge - i ko je pobedio?

Sigurno se iz svog detinjstva sećate koliko takmičenja umeju da budu zabavna. Zdrav takmičarski duh, od kojeg nam proradi adrenalin, kao i beskrajna zabava koju donosi nadmetanje, bile su nam omiljene stvari kada smo bili deca. A zamislite da sada ponovite to veselo uzbuđenje – ali sa vašim psom!

Vreme je da podetinjite i da vašem čupavom ljubimcu pružite momente čiste sreće, koji će sigurno izazvati veselo lajanje i mahanje repićem. Pas treba da bude aktivan, da trči, ali i da uči nove trikove, kako bi se mentalno stimulisao i razvijao. Naravno, najviše će ga motivisati i obradovati nagradica na kraju, u vidu ukusne poslastice!

U to su se uverili pevačica Sara Jovanović i glumac Slaven Došlo – oni su ponosni vlasnici svojih ljubimaca, Džek Rasel terijerke Nore i mešanke Ljubice. Pred njima i njihovim preslatkim psima bio je veliki challenge – teren sa nekoliko izazova koji su psi morali da savladaju u trci do prvog mesta i najukusnijih nagrada – Pedigree poslastica!

Evo kako je protekao challenge i koja kuca je na kraju bila pobednica.

389A2117 Preokreti, srećni lavež i mnogo Pedigree poslastica: Kako su Sarina Nora i Slavenova Ljubica savladale veliki challenge  i ko je pobedio?
389A2012 Preokreti, srećni lavež i mnogo Pedigree poslastica: Kako su Sarina Nora i Slavenova Ljubica savladale veliki challenge  i ko je pobedio?

Trka puna iznenađenja

Nekoliko nedelja pre velike trke, Sara i Slaven su sa svojim psima, Norom i Ljubicom, obnavljali ono što su naučile na agility treninzima. Cilj je bio da psi steknu sjajnu kondiciju, ali pre svega, da vežbaju trikove koje će morati da savladaju na stazi. Naravno, da bi sve to bilo moguće, kuce su morale da imaju jaku motivaciju – znale su da je nagrada za svaku novu naučenu veštinu najukusnija Pedigree poslastica!

I Sara i Slaven su imali određene izazove sa svojim ljubimcima, ali je challenge pokazao da su ih baš sve uspešno savladali. Prva prepreka za Noru i Ljubicu bio je tunel – a već na samom početku doživeli smo pravo iznenađenje!

Ljubica se na treninzima mučila sa različitim vrstama prepreka i zadataka, ali je ovog puta zablistala na samom početku – protrčala je kroz tunel kao munja i prva stigla na cilj, da smaže ukusnu Pedigree poslasticu

Na terenu je zavladao muk – Sara i Nora su brzo shvatile da im je potrebno “pregrupisanje”. Usledili su napeti trenuci – “ljute protivnice” su se odmeravale i spremale za sledeći challenge.

Dok je Sara šaputala svojoj miljenici Nori tajnu strategiju pobede na uvo, Slaven je, sa druge strane, pokušavao da motiviše Ljubicu na spartanski način. Dovoljno je bilo samo da pokažu kesicu Pedigree poslastica – i kuce su odmah znale šta im je činiti!

Veliki preokret i uzbudljiva završnica

Drugi deo challenge-a pred Norom i Ljubicom bila je staza sa preprekama, koje su morale da preskoče kako bi stigle do cilja. Trka je bila uzbudljivija nego ikad i dogodio se veliki preokret – Nora je uspela da izjednači rezultat!

Preletela je preko prepreka brzinom svetlosti, a izgleda da je obećanje ukusne Pedigree poslastice urodilo plodom. Konačni okršaj dve kuce mogao je da počne!

U trećoj i odlučujućoj rundi, Nora i Ljubica morale su da demonstriraju novu veštinu – da prate svoje vlasnike uz nogu i prve stignu do cilja na taj način. Sara i Slaven su zgrabili omiljene Pedigree poslastice svojih ljubimica, a sa ukusnim zalogajima za pse u rukama vlasnika, poslednji challenge je počeo veoma napeto.

389A2209 Preokreti, srećni lavež i mnogo Pedigree poslastica: Kako su Sarina Nora i Slavenova Ljubica savladale veliki challenge  i ko je pobedio?
389A2280 Preokreti, srećni lavež i mnogo Pedigree poslastica: Kako su Sarina Nora i Slavenova Ljubica savladale veliki challenge  i ko je pobedio?

Psi su veselo jurili svoju Pedigree nagradicu, ali pobednica je mogla biti samo jedna. Ovoga puta, trijumfovala je Nora, dok je njena vlasnica Sara skakala od sreće – a protivnicima je sa osmehom rekla samo: “Žao mi je”. Nora je zadovoljno gricakala svoju Pedigree nagradu.

Međutim, ni Ljubica nije ostala bez svoje ukusne Pedigree poslastice, uprkos drugom mestu. Slaven je pokušao da joj “održi lekciju”, ali je Ljubica jednostavno previše slatka da bi se iko na nju naljutio. I da – dve kuce su se prijateljski njušnule na kraju, a zatim podelile još Pedigree zalogaja o kojima sanja svaki pas!

Group 113 Preokreti, srećni lavež i mnogo Pedigree poslastica: Kako su Sarina Nora i Slavenova Ljubica savladale veliki challenge  i ko je pobedio?

“Bilo je vrlo neizvesno i napeto. Ljubica je na početku bila u prednosti sve dok nije shvatila da je izležavanje u hladu zabavnije (potpuno opravdano kada je napolju toplo), a onda je Nora, terijerskim inatom, pokazala svima kako se to radi i zasluženo zauzela prvo mesto. Bez obzira na plasman, obe su challenge doživele kao zabavu, a zadovoljstvo je uvećano njihovim omiljenim Pedigree nagradicama. Ključne stvari kod rada sa psima su strpljenje i kontinuitet, a kada sve to začinimo pozitivnom motivacijom, uspeh je zagarantovan. Mentalna stimulacija poboljšava vaš odnos sa psom, olakšava i poboljšava kvalitet života i ljubimcu i vlasniku”,

NATALIJA ĆELIĆ, dreserka kinološkog udruženja “ZEN”

Pedigree poslastice - najlepši način da usrećite i motivišete vašeg psa

Kroz sve ove izazove sa Norom i Ljubicom, Sara i Slaven su imali najboljeg saveznika i najpouzdaniju pomoć – različite vrste Pedigree poslastice, koje psi obožavaju! Osim što su psima jednostavno neodoljive, ove poslastice su takođe odlične za njihovo celokupno zdravlje.

Pedigree Rodeo štapići su ukusne pletenice koje psi obožavaju da žvaću, a Slavenova Ljubica ih baš voli. Odlične su za zanimaciju i razonodu, a sadrže manje od 5% masti.

Hrskave biskvite Pedigree Biscrok psi jedva čekaju da krckaju, a ne zna se koji od tri ukusa više vole. Bilo da im date biskvit sa piletinom, govedinom ili jagnjetinom, znajte da ste napravili zdrav izbor za svog ljubimca, jer su Pedigree Biscrok biskviti odlični za njihov imunitet i kosti. Nemaju veštačke boje i arome, a sadrže i omega-3 masne kiseline i vitamin E. 

389A2496 Preokreti, srećni lavež i mnogo Pedigree poslastica: Kako su Sarina Nora i Slavenova Ljubica savladale veliki challenge  i ko je pobedio?
389A2487 Preokreti, srećni lavež i mnogo Pedigree poslastica: Kako su Sarina Nora i Slavenova Ljubica savladale veliki challenge  i ko je pobedio?

Ukoliko vaš pas baš voli biskvite, sigurno će ga oduševiti i Pedigree Markies poslastica sa koštanom srži. Ovaj biskvit ima mesno punjenje, dok je spolja hrskav, što je neodoljiva kombinacija. Pored ukusa kojem će se pas uvek radovati, Pedigree Markies će mu pružiti neophodnu dozu vitamina i minerala. Najzad, ne zaboravite: mali zalogaji koji će vam uvek pomoći da trenirate i usrećite psa su Pedigree Tasty Minis.

Pedigree ima bogatu ponudu aktivnih poslastica, a na vama je samo da shvatite koje će se vašem ljubimcu najviše dopasti. Jedno je sigurno: koju god Pedigree nagradu da izaberete za svog psa, budite sigurni da će vas samo još više voleti – i bolje slušati! Zato, uzmite povodac i Pedigree poslastice u ruke i pravac u novu avanturu sa vašim najboljim prijateljem!

Group 14 1 Preokreti, srećni lavež i mnogo Pedigree poslastica: Kako su Sarina Nora i Slavenova Ljubica savladale veliki challenge  i ko je pobedio?
Logo Preokreti, srećni lavež i mnogo Pedigree poslastica: Kako su Sarina Nora i Slavenova Ljubica savladale veliki challenge  i ko je pobedio?
4 2 Preokreti, srećni lavež i mnogo Pedigree poslastica: Kako su Sarina Nora i Slavenova Ljubica savladale veliki challenge  i ko je pobedio?

SUBSCRIBE FOR WANNABE LATEST NEWS

X