U kojem si trenutno stadijumu karantina i izolacije? Da li je to ona faza gledanja filmova i serija po ceo dan? Da li si postala domaćica i da li si već isprobala super fine recepte? Ili si i dalje u fazi čišćenja, pospremanja, pravljenja rasporeda?

E, pa ukoliko si u toj fazi, odnosno u fazi “sama sebi kućna pomoćnica” i ništa ti još uvek nije pod konac, ali te je čišćenje malo smorilo, onda imamo ideju kako da ceo taj proces učiniš zabavnijim. 

Da, sve znamo. Toliko nam je postalo dosadno u kući, da nas već više ništa ne zabavlja, koliko god se mi trudili da nešto novo radimo. Možda bi trebalo da stvari počneš da radiš na drugačije načine. Čišćenje uvek percipiramo kao nešto teško. Zašto ovog puta čišćenje ne bi pretvorila u jednu zabavu i pravu malu žurku u svom stanu ili kući? Možeš pritom da uključiš i druge ukućane koji će ti pomoći da očistite kuću što pre, a uz ovu play listu sve će biti lakše.

George Ezra – Budapest 

Ova pesma definitivno tera na pokret u svakom smislu. Svetujemo ti da dobro oslušneš stihove i da posebnu pažnju obratiš na deo:

“Give me one good reason
why I shoud never make a change
And baby if you hold me
Than all of this will go away”

Sve će na kraju biti u redu i sve je dobro dok imate nekoga sa kim možete da stvarate velike stvari, da se volite, da razmenjujete zagrljaje i na kraju krajeva – da očistite stan ili kuću!

OneRepublic – Counting Stars 

I još jedna pesma koja automatski podriže energiju. Tek kada je budeš slušala shvatićeš o čemu govorimo. Prioni na posao i nemoj da zaboraviš da igraš i pevaš na sav glas.

Britney Spears – Womanizer 

Priznaj da si već zaboravila na ovu numeru. Ali sada je vreme da je se prisetiš i već sigurno čuješ te taktove u glavi i pre nego što si kliknula play. Priseti se malo spota, pogledaj, a onda orna prioni na posao. Obaveze će se brže rešiti, jer će vreme brže prolaziti kada je sve zabavnije! Uz ovu pesmu zabava ne manjka. 

The Pussycat Dolls – Beep 

Da se ne lažemo – gotovo svaka njihova pesma diže automatski na noge. U klubu, kuhinji, na ulici, bilo gde da se nalazite poželite jednostavno da zaigrate. Zato uz veliko prolećno čišćenje ne predlažemo samo jednu pesmu, već više njih od ove legendarne grupe. Na vašoj listi mogu da se nađu i: Wait a minute, I dont need a man, When I grow up.

Whitney Houston – I Wanna Dance With Somebody 

I naravno, moramo u našu listu da uključimo i nešto legendarno! A šta drugo do ovog neprevaziđenog hita i pesme koja i dan danas živi jednakim intenzitetom kao i nekada!

Comments