Budite i vi svežeg lica poput devojaka sa reklama. Ovo su trikovi koji će vam pomoći da izgledate mlađe i svežije.

Trik za svežu kožu

Hidratacija preko noći veoma je važna. Suva koža izgleda mnogo starije nego što zapravo jeste. Pre nego što krenete na spavanje, namažite lice hidratantnom kremom. Sutradan će vam ono biti zahvalno.

1 Hidratacija je prva stvar na kojoj trebate da poradite Pet beauty trikova za mlađi izgled

Hidratacija je prva stvar na kojoj treba da poradite

Za lice kao sa reklame

Puder u prahu koji nije lepo nanet ističe bore, stoga koristite samo tečni puder. Sa sobom ponesite maramice u slučaju da vam se lice “zamasti” u jednom trenutku, a podočnjake sakrijte sa nekoliko tačkica korektora (ne zaboravite da stavite korektor u ugao oka).

2 Puder i korektor u odgovaraju oj nijansi izgleda ete lep e koliko god godina da imate Pet beauty trikova za mlađi izgled

Puder i korektor u odgovarajućoj nijansi - izgledaćete lepše

“Otvorite” oči

Za ovaj trik neophodne su vam maskara, svetlucava senka i olovka za obrve. Ovo je najlakši trik kojim ćete izgledati mlađe i svežije. Stavite akcenat na oči: što veće trepavice, svetlucava senka u bež nijansi i definisane obrve.

3 Ako imate lepe o i niko ne e gledati va e nedostatke Pet beauty trikova za mlađi izgled

Ako imate lepe oči, niko neće gledati vaše nedostatke

Prirodan izgled

Mislite da prirodan izgled čine puder, maskara i sjaj? Trik kojim ćete osvežiti svoje lice jeste u korišćenju ružičastog ruža i rumenila u sličnoj boji, koje će lice podmladiti i istovremeno mu dati toplinu.

4 Za topao i ne an izgled Pet beauty trikova za mlađi izgled

Za topao i nežan izgled

Trik za usne

Vreme je da prestanete da koristite tamnije boje ruža za usne, jer one čine da izgledate starije. Umesto toga koristite sjaj za usne u sličnoj boji, uz korišćenje olovke za usne, koju žene često zanemaruju jer misle da nije neophodna. Pronađite odgovarajuću, i videćete razliku – kao da ste se podmladili nekoliko godina.

5 Trik za usne koji vas ne e izneveriti Pet beauty trikova za mlađi izgled

Trik za usne koji vas neće izneveriti


Tamara Jovanović voli Njujork, palačinke sa nutelom i plazmom, Gossip Girl, parfeme, umetničke fotografije, knjige, citate, ljude bez predrasuda sa dobrim manirima. Hedonista. Autorka je bloga Gossiphoneyxoxo. Voli citat “Style is an expression of individualism mixed with charisma.”

Comments