E, sve ima svoje prednosti. Mršav ima startne vrline trkačkog auta i prednosti u parkiranju, ali debeli je limuzina. Luksuz, komfor, udobnost, a na duge staze važnije vam je da se ne žuljate, nego da se uparkirate u rikverc iz prve. Dakle, realno:

Debeli vas neće nažuljati

Svaka žena koja je nosila modrice na unutrašnjoj strani butina od sudaranja sa karlicom mršavog, zna o čemu govorim. Sa debelim nema opasnosti. Možda ćete morati da napravite špagu bi ga opkoračile, ili mu omogućile pristup, ali to će vam održati gipkost i pokretljivost. Kondicija je vaš posao, njegov je da vam pruži udobnost.

Najčešće ćete vi biti gore

Dobro, zanimljivo je menjati poze, ali realno – kad hoćete da se nasvršavate kako najviše volite, vi ste gore. Što je poza najugodnija debelom. Prevrtaće vas i on sa svih strana, da otkrijete šta možete da izvedete, ne brinite, ali ako najviše volite da ste gore, uvek će vam omogućiti da budete glavne. I pružiće vam oslonac, koji vam neće izmicati u najkritičnijim trenucima.

debeli bolji u krevetu Pet razloga zašto su debeli bolji u krevetu

Ono nešto što samo debeli može

Da vam omogući da se pored njega osećate tanušno i krhko i da zaboravite na svoje idiotske komplekse i stid zbog butina, zbog celulita, što vam se u ovoj pozi preklapa stomak, a u onoj sise nekako vise, znate već na kakve sve gluposti tripujete. E, debelom ste prezgodna prelepotica, a vama je nekako lakše da tome poverujete, nego ako vas u to ubeđuje dečko od koga ste teži 7 kilograma i bledite u sebi od strepnje da će on to saznati ili da ćete mu nešto polomiti ako mu sednete u krilo. Dakle, osećaćete se lagano i ženstveno, kao gazela. A to je tako oslobađajuće. A osećanje oslobođenosti je tako inspirativno i seksi.

Comments