Mršav i žilav muškarac je kao koplje, ili u najmanju ruku, kao pletaća igla. U stanju je da se pod svim mogućim uglovima zabode, uvuče i podvuče. Koliko god debeli bio razigran i izdržljiv, neke stvari – a to su možda baš one koje su vam najslađe – lakše ćete izvesti sa mršavim. I njega žuljaju kolena, ali u stanju je da na njima nosi svoju neznatnu težinu dokle god vama odgovara da on kleči. Mršavi imaju nekoliko prednosti u odnosu na debele:

Ponos mu izgleda veći

Koliko god prosečna bila, njegova erekcija izgleda impozantno jer tako upadljivo štrči sa njegovog mršavog tela. Pošto ima dobar pregled (stomak mu ne zaklanja vidik) neće promašiti (heh) i lakše će kontrolisati pokrete.

Mršavko može duže

Možda izgleda kao da jede jednom u nedelju dana, ali ne brinite, ima taj zalihe energije i zna kako da je potroši. Neće mu se desiti da izgubi dah, pre nego što izgubi erekciju, zato što ga guši salo i zadihao se na vama, kao na traci za trčanje.

mrsavi muskarac tekst Pet razloga zašto su mršavi muškarci bolji u krevetu

Mršavi se manje znoje

Seks za njega nije ozbiljan fizički napor, nego laka gimnastika. Osim ako je baš velika vrućina, jedva će se malo oznojiti. Nećete doći u situaciju da izbegavate da budete dole, zato što vam je pretežak i terate ga da se drži na rukama, a onda je pretežak sam sebi i još više se znoji, dok kapljice sa njegovog čela prskaju po vašem licu. Mršav tip neće posle seksa izgledati kao da je ronio dok je radio u rudniku, nego kao da bi mogao još malo da se poigra.

Comments