Hot topics

3 zabavne stvari koje ove jeseni možeš da radiš u paru

Anastasija Đurić ti otkriva kako da sama stilizuješ kosu kada nemaš vremena za frizera

Testirali smo: Potrebna ti je nega za svežu i blistavu kožu? Ovaj fluid je savršeno rešenje za tebe!

Moderna umetnost u filmovima Pedra Almodóvara

Beograd postaje sve veći Glovo-grad

Sara Oster ti otkriva jednostavne trikove kako da stilizuješ kosu i tokom leta, a da je ne oštetiš!

U susret letovanju: Stvari koje obavezno treba da imaš u koferu

Kako da pronađeš motivaciju kada je jednostavno nemaš?

#beautycrush: Prirodan, a ujednačen ten i kako ga postići

5 saveta kako da oporaviš kosu i učiniš je zanosnom ovog leta

1/2

Ah, ta moda osamdesetih godina! Neki kažu da je to bio najgori period kada je u pitanju moda, dok će drugi odgovorno tvrditi da je to pak bila apsolutno najbolja decenija u modnoj industriji.

Bilo je to vreme ispunjeno grejačima za noge, spandeksom, izobiljem šljokica, i mnogo neon boja. Verovatno ste primetili da je u poslednje vreme na pisti i na ulici došlo do prilično jakog uskrsnuća modnih trendova iz osamdesetih. To je rizičan pogled – ali ako znate kako da protumačite stil, sasvim je moguće da ga “skinete” bez izgleda kao da idete na kostimografiju.

Mi ti izdvajamo pet trendova osamdesetih koji će uvek biti timeless. 

NEON BOJE

Neon boje nisu nešto što ćeš odabrati da poneseš u svom outfitu svaki dan, ali je nešto što bi trebalo imati u ormanu. Možda je najbolja opcija kada kreneš u izlazak kako bi se u klubu istakla iz mase i uživala u svakom momentu dok sijaš u neon kombinaciji pod neon svetlima. Pritom, neon boje će uvek biti hit preko leta kako bi što bolje istakla svoj osunčani ten.

Personalizovana teksas jakna

Teksas je uvek, ali UVEK u modi. Ali, personalizovana teksas jakna je nešto što jednostavno MORAŠ da poseduješ. Toliko je artista koji mogu da ostave svoj pečat na teksas jakni koju možeš naći i na buvljaku za smešne pare ili u second hand shopu pa na njoj ostaviti svoj lični pečat što će tvoju ličnost preneti na odevni komad. Takva jakna iznosi samo jak stav koji ispoljavaš u svet, kroz modu.

Editors choice