Hot topics

Biljana Tipsarević otkriva koje su boje ove jeseni

Male stvari koje možeš da uradiš danas – za bolje sutra!

5 malih rituala za srećniji život by Iva Chu

Kako su milenijalci i generacija Z učinili da počnemo drugačije da gledamo na modu i trendove

Feel&Taste: Ideja za malo drugačiji vikend u Sloveniji

3 najveće prednosti korišćenja kreditne kartice

Da li si znala: Simptomi nedostatka magnezijuma i zašto ne bi trebalo da ih ignorišeš

3 styling trika koje žene sa tankom kosom moraju da znaju!

Čista lepota osvaja beauty industriju

#HairHacks: Kako da postigneš savršene #BeachWaves lokne

1/2

Ah, ta moda osamdesetih godina! Neki kažu da je to bio najgori period kada je u pitanju moda, dok će drugi odgovorno tvrditi da je to pak bila apsolutno najbolja decenija u modnoj industriji.

Bilo je to vreme ispunjeno grejačima za noge, spandeksom, izobiljem šljokica, i mnogo neon boja. Verovatno ste primetili da je u poslednje vreme na pisti i na ulici došlo do prilično jakog uskrsnuća modnih trendova iz osamdesetih. To je rizičan pogled – ali ako znate kako da protumačite stil, sasvim je moguće da ga “skinete” bez izgleda kao da idete na kostimografiju.

Mi ti izdvajamo pet trendova osamdesetih koji će uvek biti timeless. 

NEON BOJE

Neon boje nisu nešto što ćeš odabrati da poneseš u svom outfitu svaki dan, ali je nešto što bi trebalo imati u ormanu. Možda je najbolja opcija kada kreneš u izlazak kako bi se u klubu istakla iz mase i uživala u svakom momentu dok sijaš u neon kombinaciji pod neon svetlima. Pritom, neon boje će uvek biti hit preko leta kako bi što bolje istakla svoj osunčani ten.

Personalizovana teksas jakna

Teksas je uvek, ali UVEK u modi. Ali, personalizovana teksas jakna je nešto što jednostavno MORAŠ da poseduješ. Toliko je artista koji mogu da ostave svoj pečat na teksas jakni koju možeš naći i na buvljaku za smešne pare ili u second hand shopu pa na njoj ostaviti svoj lični pečat što će tvoju ličnost preneti na odevni komad. Takva jakna iznosi samo jak stav koji ispoljavaš u svet, kroz modu.

Editors choice