Dame, gospođe i gospođice, budite iskrene – kada vaš seksualni život postane malo dosadan, koga ćete okriviti? Svog partnera! Muškarci su najlakše mete kada seksualno zadovoljstvo počne da slabi. Naravno, i muškarci prave greške u krevetu, ali izreka kaže: “Za tango je potrebno dvoje”. Dakle, evo nekoliko grešaka na koje treba da obratite pažnju.

jessica alba bed Pet ženskih grešaka u seksu

Preuzmite inicijativu!

Ne inicirate seks sa svojim parterom

Mnoge od vas se brinu da li je “damski” inicirati seks. Muškarci ne žele da ispadnu naporni, dosadni ili agresivni. Zato, molim vas, inicirajte! Ova greška se smatra jednom od najvećih.

Muškarci se zbog čestog navaljivanja neretko osećaju kao daveži, i time se uspostavlja neravnoteža na skali strasti u vezi. Pokažite interesovanje tako što ćete s vremena na vreme načiniti prvi korak, koji će vaš partner sigurno prihvatiti.

Brinete o tome kako izgledate

Razmišljanje o tome kako izgledate tokom seksa vas sprečava da uživate i time često pokvarite dobar orgazam. Ne razmišljajte o salu na stomaku ili o tome da li vam se šminka pokvarila. Koncentrišite se na zadovoljstvo i sam seksualni čin. Morate sebi dati dozvolu za orgazam. Opustite se, muškarci ionako ne primećuju pola stvari kojima ste opsednute.

Comments