Tek što je počela, Nedelja mode u Parizu dala je mnogo toga što je privuklo jako veliku pažnju. Pre svega, tu su bile brojne street style kombinacije koje izgledaju jako jedninstveno, atraktivno i sasvim u duhu pariskog šika koji se ipak očekuje od devojaka iz ovog grada, ali najveću “buru” izazvale su kolekcije koje su prikazane u prva dva dana održavanja ove Nedelje mode, a koje su pripremljene za narednu jesen.

Saint Laurent

Saint Laurent je predstavio jednu krajnje zanimljivu kolekciju, koja je ujedno sasvim nosiva, te se vrlo lako može prilagoditi za neke svakodnevne, te svečanije prilike. Ovo je ujedno izgleda i zaštitni znak brojnih brendova i dizajnera kada su u pitanju kolekcije za naredne sezone, jer su odlučili da ih približe realnim osobama. Dosta svile, ali i drugih materijala, džempera, teksasa, svega ima u ovoj kolekciji, ali ipak u svemu tome dominiraju svila, koža, te seksi i neki svečaniji, svetlucavi komadi koji ističu stil osobe koja ih nosi. Još jedna upečatljivost ove kolekcije svakako je i spajanje svetlije braon boje sa crnom, što je kombinacija boja koja se nije odavno priznavala kao dobra u modnom svetu.

paris fashion week 1 1 #PFW: Prvi dani prikazali odlične kolekcije paris fashion week 2 1 #PFW: Prvi dani prikazali odlične kolekcije paris fashion week 3 1 #PFW: Prvi dani prikazali odlične kolekcije paris fashion week 4 1 #PFW: Prvi dani prikazali odlične kolekcije
Comments