Hot topics

Kako da iskoristiš period samoizolacije da najzad dođeš do željene figure

Kako da pomogneš sebi kada se osećaš loše

5 Gum i WANNABE MAGAZINE vas pozivaju da nam ispričate kako ste ostvarili svoj najveći san!

Jedini trend koji treba da pratimo ove godine

4 znaka Zodijaka koji će procvetati tokom 2020. godine

8 efikasnih načina da prevaziđeš kreativne blokade na poslu

Minimalisti, ovo će biti vaši omiljeni prolećni trendovi!

Detoks plan ishrane za sve nas koje nikada nemamo vremena!

5 #wellness rezolucija kojih ćeš želeti da se pridržavaš ove godine

Makeup trendovi koji će dominirati u 2020.

1/3

Tek što je počela, Nedelja mode u Parizu dala je mnogo toga što je privuklo jako veliku pažnju. Pre svega, tu su bile brojne street style kombinacije koje izgledaju jako jedninstveno, atraktivno i sasvim u duhu pariskog šika koji se ipak očekuje od devojaka iz ovog grada, ali najveću “buru” izazvale su kolekcije koje su prikazane u prva dva dana održavanja ove Nedelje mode, a koje su pripremljene za narednu jesen.

Saint Laurent

Saint Laurent je predstavio jednu krajnje zanimljivu kolekciju, koja je ujedno sasvim nosiva, te se vrlo lako može prilagoditi za neke svakodnevne, te svečanije prilike. Ovo je ujedno izgleda i zaštitni znak brojnih brendova i dizajnera kada su u pitanju kolekcije za naredne sezone, jer su odlučili da ih približe realnim osobama. Dosta svile, ali i drugih materijala, džempera, teksasa, svega ima u ovoj kolekciji, ali ipak u svemu tome dominiraju svila, koža, te seksi i neki svečaniji, svetlucavi komadi koji ističu stil osobe koja ih nosi. Još jedna upečatljivost ove kolekcije svakako je i spajanje svetlije braon boje sa crnom, što je kombinacija boja koja se nije odavno priznavala kao dobra u modnom svetu.

paris fashion week 1 1 #PFW: Prvi dani prikazali odlične kolekcije paris fashion week 2 1 #PFW: Prvi dani prikazali odlične kolekcije paris fashion week 3 1 #PFW: Prvi dani prikazali odlične kolekcije paris fashion week 4 1 #PFW: Prvi dani prikazali odlične kolekcije

Editors choice