Na svoj rođendan, 5. aprila, muzičar Pharrell Williams je iznenada i u tajnosti objavio novi studijski album, pod nazivom Black Yacht Rock Vol. 1. Uprkos tome što legendarni producent još nije zvanično podelio ništa na svojim društvenim platformama, album se može strimovati isključivo putem ovog linka.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by HIGHSNOBIETY (@highsnobiety)

Inače, Pharrell, koji je trenutno kreativni direktor muške linije modne kuće Louis Vuitton, ima pune ruke posla. Nedavno je najavljeno da će raditi muziku za animirani film Dullsville and the Doodleverse, koji će biti premijerno prikazan u septembru, na Filmskom festivalu u Torontu.

Takođe, Pharrell radi na filmskom projektu zajedno sa režiserom Michelom Gondrijem, a u pitanju je mjuzikl u kojem će uloge tumačiti Halle Bailey, Kelvin Harrison Jr, kao i dobitnica Oskara Da’Vine Joy Randolph. Mjuzikl će se baviti temom odrastanja, a smešten je u Virdžinija Bič u leto 1977. i inspirisan je naseljem Atlantis Apartments, četvrti iz Pharrellovog detinjstva.

U međuvremenu, njegova pesma za Miley Cyrus, Doctor (Work It Out), objavljena je 1. marta i već je uveliko hit. To je njihova prva saradnja još od albuma Bangerz (2013). U januaru su Cyrus i Williams pustili teaser pesme tokom revije Louis Vuitton muške kolekcije za jesen/zimu u Parizu.

„On je zaista bio jedini kome sam mogla da mu kažem šta zaista želim, šta zaista želim da napravim, ko zaista želim da budem, šta zaista želim da radim”, rekla je Miley o njihovoj saradnji.

Pročitajte i ovo: Objavljen je novi album Beyoncé: Šta nam donosi “Cowboy Carter”?

Naslovna fotografija: instagram.com/f1sutton

Božica Luković

Comments