1 7 Ako je dugotrajno glatka koža tvoja novogodišnja želja, imamo savršen uređaj za tebe
Photo credit: Envy Croatia

Ako je dugotrajno glatka koža tvoja novogodišnja želja, imamo savršen uređaj za tebe

Znamo, zima je i malo smo se opustile kada su brijanje ili depilacija u pitanju – jer ionako iz kuće ne izlazimo bez nekoliko slojeva odeće, a i kad smo kod kuće, uživamo u komfornim helankama i dugim, toplim pidžamama. Međutim, praznična sezona i doček Nove godine se bliže, vreme je za nova poznanstva i uživanje u druženju sa dragim ljudima i, ma koliko pidžama bila udobna, želimo da na sebe nabacimo šljokice i zasijamo u atraktivnijem, party izdanju. Ali, pre nego što odaberemo savršenu mini-haljinu, vreme je da se vratimo korak unazad i posvetimo se svojoj koži koju smo „zapustile“.

2 2 Ako je dugotrajno glatka koža tvoja novogodišnja želja, imamo savršen uređaj za tebe
Photo credit: Envy Croatia

Ko zna šta nam sve praznični period može doneti i zato je vreme za jedan ultimativni praznični skincare dan, u kojem ćemo svoje telo „častiti“ full tretmanom. Kupka, piling, nežna masaža, skidanje dlačica i na kraju mleko za telo. Yes, please! A sada, najbolji deo – da li ste znali da za skidanje dlačica više ne morate iznova koristiti oštre brijače ili trake za depilaciju, a da efekti glatke kože mogu trajati do šest meseci? Da, i mi smo malo u neverici i čini nam se da se upravo ispunila jedna od najvećih novogodišnjih želja – dugotrajno glatka koža.

Nećemo vas više držati u neizvesnosti – u nastavku saznajte više o neverovatnom Philips Lumea IPL uređaju koji nas je ubedio da se zauvek oprostimo od brijača i koji je upravo postao naš omiljeni novogodišnji poklon.

3 1 Ako je dugotrajno glatka koža tvoja novogodišnja želja, imamo savršen uređaj za tebe
Photo credit: Envy Croatia

Šta je Philips Lumea IPL uređaj i kako on funkcioniše?

Philips Lumea IPL uređaj, najjednostavnije rečeno, u korenu “uspavljuje” sve one neželjene dlačice na našem telu, zaustavlja njihov rast i time sprečava da se one vrate do čak šest meseci. To čini uz pomoć intenzivne pulsne svetlosti, koja koristi tople, nežne impulse svetla da uspava rast vaših dlačica (koje ste prethodno uklonili voskom, brijačem ili epilatorom) u nekim slučajevima i do neverovatnih 92%, već nakon tri tretmana.* Ovo znači da korišćenjem Lumea IPL uređaja praktično dovodite kozmetični salon u svoj dom i time dobijate glatku kožu, a štedite i vreme i novac. Sign us up!

*Izmereno je na nogama, nakon 3 tretmana, 27 od 55 žena dostiže 92% ili bolji rezultat

4 1 Ako je dugotrajno glatka koža tvoja novogodišnja želja, imamo savršen uređaj za tebe
Photo credit: Envy Croatia

Ko sve može koristiti Lumea
IPL uređaj?

Znamo, sve smo mi različite. Ali, ne brinite – Philips Lumea IPL uređaj kreiran je za potrebe svih žena, tako da „razume“ vašu kožu, njenu nijansu i nijansu vaših dlačica. Uređaj Lumea IPL 9000 efektivan je na nijansama kože od izrazito svetle do tamnobraon, dok može ukloniti prirodno tamnoplave, braon i crne dlačice. Ne može se koristiti za tretiranje belih, sivih, svetloplavih niti crvenih dlačica i nije pogodan za izrazito tamnu kožu. I ako ste pomislili šta se dešava onda kada pocrnite (iako letnje sunce trenutno živi samo u našim mislima) – Lumea IPL naprednom tehnologijom i u tim situacijama može otkriti vašu nijansu i prilagoditi joj svoje svetlosne impulse.

6 3 Ako je dugotrajno glatka koža tvoja novogodišnja želja, imamo savršen uređaj za tebe
Photo credit: Envy Croatia

Vodič za korišćenje Lumea IPL uređaja

Još jedan plus Lumea IPL uređaja, koji, kako o njemu saznajemo nešto novo, sve više postaje #girlpower uređaj, je i njegovo prepoznavanje naših oblina, koje nas čine ženama. Kako bi se prilagodio svim oblinama i bio lak za korišćenje i u onim teže pristupačnim pregibima našeg tela – Lumea IPL uređaj služi se specijalno dizajniranim i oblikovanim dodacima za lice, pazuh, telo i bikini zonu. Usled njegove praktičnosti i širokog spektra mogućnosti, možete ga koristiti u predelu nogu, ruku, stomaka, bikini zone, ispod pazuha i na licu. 

Bonus savet: Odgovaramo na sva pitanja koja možete imati

Ukoliko ste se pitale da li intenzivna pulsna svetlost može uticati na zdravlje vaše kože, plodnost, mladeže ili vid – nemate razloga za brigu. Philips Lumea IPL 9000 koristi se bezbednom tehnologijom koju unapređuje već 25 godina, a istraživanja nisu pokazala nikakve negativne posledice po zdravlje kože, niti očiju. Ipak, izbegavajte da ga koristite za tretiranje obrva i koristite ga u osvetljenoj prostoriji. Kada su u pitanju mladeži, uređaj nije preporučljivo koristiti u njihovoj neposrednoj blizini, ali ga slobodno možete koristiti na ostalim delovima tela. Još jedno često pitanje je i to da li je uređaj pogodan za trudnice i u periodu dojenja i odgovor je ne, jer Philips kao društveno odgovorna kompanija ne testira svoje uređaje na osetljivim grupama poput trudnica.

7 1 Ako je dugotrajno glatka koža tvoja novogodišnja želja, imamo savršen uređaj za tebe
Photo credit: Envy Croatia

Philips Lumea aplikacija – vaš partner u postizanju dugotrajno glatke kože

Ukoliko vam je potrebna pomoć i želite da dostignete maksimalni efekat Philips Lumea IPL uređaja, predlažemo vam da preuzmete Philips Lumea IPL aplikaciju koja sadrži personalizovane programe tretmana, prilagodljivo planiranje, savete i trikove za uspešno postizanje glatke kože.

Lumea Ako je dugotrajno glatka koža tvoja novogodišnja želja, imamo savršen uređaj za tebe

Kažite zbogom svom brijaču i u ovoj prazničnoj sezoni obradujte sebe jedinstvenim Philips Lumea IPL uređajem!

Za više informacija o Philips Lumea IPL uređaju posetite veb-sajt.