389A9948 copy Izbor WANNABE MAGAZINE stilista: Zašto je Philips Steamer 7000 tajna stylish autfita
389A9765 copy Izbor WANNABE MAGAZINE stilista: Zašto je Philips Steamer 7000 tajna stylish autfita
389A9926 copy Izbor WANNABE MAGAZINE stilista: Zašto je Philips Steamer 7000 tajna stylish autfita
Previous
Next

IZBOR WANNABE MAGAZINE STILISTA:
Zašto je Philips Steamer 7000 tajna stylish autfita

Philips Steamer 7000 uklanja nabore, bakterije, neprijatne mirise – bez daske za peglanje, bilo kad i bilo gde

Kad radite u modnom magazinu, nijedan dan nije isti. U tome je čar – svakoga dana, pred vama su zadaci koji zahtevaju da pomerite granice svoje kreativnosti, negujete timski duh i zajedno stvorite magiju. A u tom organizovanom haosu, svaki trik koji olakšava ceo proces stvaranja je od presudne važnosti!

Sve one modne fotografije stylish autfita koje vas inspirišu i koje će možda krasiti vaš mood board – iza njih stoji čitav tim fotografa, stilista, makeup umetnika, producenata i organizatora. Svi zajedno čine WANNABE MAGAZINE – uigrani tim koji je tu da vizije i ideje pretvori u stvarnost.

Pozivamo vas da zakoračite u naš svet i otkrijete šta nam to pomaže da vam svakoga dana otkrivamo najlepšu modnu i beauty inspiraciju. Pokazaćemo vam najbolje trikove naših stilista, zbog kojih svaki autfit koji osmisle izgleda besprekorno – a njihove male tajne možete primeniti i u svojoj svakodnevici!

Group 102 Izbor WANNABE MAGAZINE stilista: Zašto je Philips Steamer 7000 tajna stylish autfita
Group 98 Izbor WANNABE MAGAZINE stilista: Zašto je Philips Steamer 7000 tajna stylish autfita
389A9966 copy Izbor WANNABE MAGAZINE stilista: Zašto je Philips Steamer 7000 tajna stylish autfita
389A9889 copy Izbor WANNABE MAGAZINE stilista: Zašto je Philips Steamer 7000 tajna stylish autfita

ŠTA JE NAJVAŽNIJE ZA STILIZOVANJE AUTFITA?

Posao stilista nije nimalo lak, a ni glamurozan kao što zvuči, ali je uvek dinamičan i uzbudljiv. Pred njima je delikatan zadatak: da pronađu idealnu estetiku za određeni editorijal ili kampanju, koja je u skladu sa aktuelnim trendovima, ali i zahtevima koji se od njih traže. 

Zatim, sledi još teži deo posla: pronalazak odevnih komada, cipela i aksesoara koji će zajedno postati skladan, chic i moderan autfit – onaj koji ćete poželeti da nosite i vi! Kad se sve to nađe u našem garderoberu, dolazi do stilizovanja modela – a da bi odeća besprekorno izgledala, najvažnija je priprema!

Na fotografijama, a i u svakodnevnom životu, ono što nosite nikako ne sme da izgleda naborano – jer to može da pokvari utisak čitavog aufita, koliko god da su lepi odevni komadi koje imate na sebi. To je stilska greška koju ne treba da dozvolite, a zapravo ju je veoma lako izbeći. 

Tačno je da ispravljanje nabora na odeći ume da bude dosadan i zamoran posao – zato vam stilisti WANNABE MAGAZINE-a otkrivaju šta koriste da bi ceo proces ubrzali, a da pritom svaki autfit koji osmisle izgleda izuzetno.

Naša mala tajna je Philips Steamer 7000​!

Group 102 Izbor WANNABE MAGAZINE stilista: Zašto je Philips Steamer 7000 tajna stylish autfita
Group 98 Izbor WANNABE MAGAZINE stilista: Zašto je Philips Steamer 7000 tajna stylish autfita
389A0023857408570845708 copy Izbor WANNABE MAGAZINE stilista: Zašto je Philips Steamer 7000 tajna stylish autfita
389A9745 copy Izbor WANNABE MAGAZINE stilista: Zašto je Philips Steamer 7000 tajna stylish autfita
389A997032323 copy Izbor WANNABE MAGAZINE stilista: Zašto je Philips Steamer 7000 tajna stylish autfita

Zašto WNB stilisti biraju Philips Steamer 7000?

3 3 Izbor WANNABE MAGAZINE stilista: Zašto je Philips Steamer 7000 tajna stylish autfita

"Kao stilisti, često se suočavamo sa ograničenim vremenom i potrebom za brzim rešenjima koja daju savršene rezultate na setu. Philips Steamer 7000 ima dve opcije rada, u zavisnosti od tkanine i veličine nabora. OptimalTemp tehnologija podrazumeva da uređaj radi na optimalnoj temperaturi, tako da garantuje da će sa svih tkanina biti uklonjenji nabori, a da ni najosetljiviji materijali neće biti oštećeni."

LJUBICA

3 3 Izbor WANNABE MAGAZINE stilista: Zašto je Philips Steamer 7000 tajna stylish autfita

"Philips Steamer 7000 je idealan izbor za svaki set jer je prenosiv, jednostavan za upotrebu i pritom izuzetno efikasan, stoga omogućava brzo ispravljanje nabora i pripremu garderobe za snimanja, bez obzira na to da li je koristimo u studiju ili na lokaciji. Savitljiva glava daje opciju korišćenja u vertikalnom i horizontalnom položaju, na podlozi, što pomaže pri ispravljanju i najsitnijih nabora kod odevnih komada koji podrazumevaju besprekoran izgled, poput košulja ili dugih svečanih haljina."

HANA

3 3 Izbor WANNABE MAGAZINE stilista: Zašto je Philips Steamer 7000 tajna stylish autfita

"Kompaktnost kao jedna od glavnih odlika uređaja je presudna kad je moj izbor u pitanju. Izuzetno je lak za transport u toku dana i između različith setova i samim tim nam olakšava korišćenje. S mogućnošću korišćenja na različitim mestima, ovaj steamer pruža praktičnost i fleksibilnost na svakom setu."

IVAN

Group 102 Izbor WANNABE MAGAZINE stilista: Zašto je Philips Steamer 7000 tajna stylish autfita
Group 98 Izbor WANNABE MAGAZINE stilista: Zašto je Philips Steamer 7000 tajna stylish autfita
389A9793 copy Izbor WANNABE MAGAZINE stilista: Zašto je Philips Steamer 7000 tajna stylish autfita
389A9952 copy Izbor WANNABE MAGAZINE stilista: Zašto je Philips Steamer 7000 tajna stylish autfita

PHILIPS STEAMER 7000: BRZO I LAKO UKLANJANJE NABORA U ŽURBI

Konačno možete da nosite baš sve iz svog ormara – i da, mislimo na sve košulje koje ste izbegavali zbog gužvanja. Kad u svom domu ili koferu imate Philips Steamer 7000, uvek imate praktično, brzo i efikasno rešenje za uklanjanje nabora horizontalno ili vertikalno, kad god vam zatreba!

Philips Steamer 7000 je pre svega praktičan za svaki dan. Inovativna i jedinstvena glava uređaja omogućiće vam da uklonite nabore pod bilo kojim uglom, ali i da odeću osvežite – i to često one odevne komade koji još uvek nisu za pranje, a stoje vam na fotelji u sobi.

I konačno ćete moći da doprete do baš svakog dela odevnog komada – mislimo na teško dostupna mesta kao što je predeo oko dugmadi, kragne i karneri. Takvu preciznost omogućava zakrivljeni vrh grejne ploče!

Korišćenje Philips Steamer 7000 uređaja je veoma intuitivno i brzo – spreman je za samo 30 sekundi, a svetlo ozačava da možete da počnete sa korišćenjem. Tehnologija OptimalTEMP garantuje da neće biti progorevanja na bilo kojoj tkanini, dok neprekidna para omekšava vlakna tkanine kako bi se brže ujednačila. Na taj način, bićete spremni da izađete iz kuće za 2 minuta!

Osim brzog i temeljnog ispravljanja nabora na odeći, Philips Steamer 7000 takođe ima moć da je osveži – tako što uklanja i do 99.9% bakterija*. Philips Steamer 7000 dizajniran je za korišćenje sa vodom iz česme, ali se preporučuje da ga koristite sa destilovanom vodom.

Uz uređaj se dobijaju putna torbica i zaštitna rukavica za lakše i bezbrižnije uklanjanje nabora, tako da je idealan i za putovanja.

Vaša odeća će izgledati kao da ste upravo izašli iz radnje i više nećete morati da odustajete od autfita samo zato što nemate vremena da ispravite nabore na tkanini. Lako je izgledati stilizovano baš svaki dan – uz Philips Steamer 7000 uređaj!

Sve o Philips uređajima saznajte na sajtu, kao i na Instagram, Facebook, YouTube stranicama.

*Nezavisni institut je ispitao prisustvo bakterija, kao što su Escherichia coli 8099, Staphylococcus aureus ATCC 6538, Candida albicans ATCC 10231, nakon 1 minuta primene pare.

389A9966 copy Izbor WANNABE MAGAZINE stilista: Zašto je Philips Steamer 7000 tajna stylish autfita
389A9928 copy Izbor WANNABE MAGAZINE stilista: Zašto je Philips Steamer 7000 tajna stylish autfita
389A9856 copy Izbor WANNABE MAGAZINE stilista: Zašto je Philips Steamer 7000 tajna stylish autfita

Produkcija: WANNABE MEDIA

WM LUXE Logo Izbor WANNABE MAGAZINE stilista: Zašto je Philips Steamer 7000 tajna stylish autfita