Treba ti promena? Reši NAGRADNI KVIZ i saznaj kakvu frizuru treba da furaš ove godine!

Zdrava koža glave – blistava kosa: 5 razloga da počneš da koristiš arganovo ulje u svakodnevnoj nezi

Onaj osećaj kada napokon ostvariš cilj za koji si verovala da nije moguće ostvariti!

Kako da pronađeš motivaciju kada je jednostavno nemaš?

5 #fitnessgoals koje treba da postaviš sada da bi ovog leta najzad bila u formi i izgledala najbolje moguće

Na posebnom si režimu ishrane? Evo šta ti može pomoći da ostvariš još bolji rezultat!

Na koji način odeća utiče na tvoje raspoloženje i kako da ga popraviš

#beautycrush: Prirodan, a ujednačen ten i kako ga postići

O ovome se ne priča: Bubuljice i nesavršenosti na koži kod odraslih žena + kako ih se rešiti!

All eyes on you: Kako da odabereš maskaru koja će ti ovog puta zaista odgovarati

1/2

Ne želiš da ga uplašiš, odnosno, da ga dovedeš u situaciju da podigne gard (koji već i onako drži), da ustukne i da se oseća napadnuto, da pomisli da si nametljiva i da vršiš pritisak. Možda su ova pitanja skroz ok u tvom svetu, ali u njegovom se upale svi alarmi kad čuje neke rečenice.

Šta smo nas dvoje?

Nije to neka zastrašujuća tema, koliko samo pitanje izaziva negodovanje muškarca zbog toga što to doživljava kao pritisak. Kao da si mu rekla, izjasni se, zaprosi me, sad si vezan i nemaš kud, moj si do kraja života. A nisi. Niti imaš takav tok misli u glavi, jedino hoćeš da znaš kakav je njegov stav o vezi u javnosti, vernosti i tim bitnim stvarima koje komplikuju svaki emotivni odnos. Jednako je zastrašujuće i da mu kažeš da bi trebalo da razgovarate o svom odnosu, ali možeš da mu kažeš kako se osećaš i šta misliš bez nekog posebnog uvoda i drame, pozivajući ga time da i sam kaže kako vidi vašu vezu. Reci mu kako se divno osećaš sa njim, da uživaš u svakom trenutku koji provedete zajedno, da si zadovoljna i ispunjena i da ne želiš nikog drugog.

Kolika ti je plata?

Svako pitanje o novcu je delikatno i nezgodno – jer možda si lovac na novac, pa to pitaš svakog muškarca i po tome procenjuješ da li ćeš biti sa njim, ili si veoma uspešna i ne želiš da budeš sa muškarcem koji zarađuje manje od tebe (ili barem on strahuje da si uspešnija od njega), ili planiraš da se udaš i središ, pa želiš odmah da znaš da li je “plen” situiran… Izgleda da je pitanje novca na svaki način nezgodno i nepristojno i da ga ne treba ni postavljati. Osim kad se dogovarate da podelite račun, ili troškove zajedničkog odmora. Ili onda kad ste sigurni da želite da delite budžet, kao i sve ostalo u životu.

Editors choice