Septembar – početak radnih obaveza, školske godine, ispitnih rokova. Polako smo ispratili leto, a sa njim i uzavrele taktove. Ipak, još po koji letnji hit ostao je na našoj plejlisti. Pred vama je lista od deset najpopularnijih pesama koje su obeležile pomalo hladnije septembarske dane.

One Direction – Live While We’re Young

Trenutno jedan od najpopularnijih boj-bendova One Direction nedavno je objavio spot za pesmu “Live While We’re Young”. Uživajte u ovoj pozitivnoj i veseloj pesmici.

Slika 188 Plejlista za mesec septembar

"Let's go crazy, crazy, crazy till we see the sun, I know we only met but let's pretend it's love..."

Pink – Blow Me (One Last Kiss)

“Blow Me (One Last Kiss)” prvi je singl kojim je Pink (P!nk) nagovestila svoj veliki povratak i objavljivanje novog albuma.

Visin (Wisin) & Jandel (Yandel) ft. Kris Braun (Chris Brown) & Ti Pejn (T-Pain) – Algo Me Gusta De Ti

Jedna veoma vesela i pozitivna pesma uz koju ćete i dalje osećati prisustvo leta.

Maraja Keri ft. Rik Ros & Mik Mil – “Triumphant (Get ‘Em)”

Ovo je prvi singl sa novog albuma pop dive Maraje Keri (Mariah Carey), a na kom su joj se pridružili Mik Mil (Meek Mill) i Rik Ros (Rick Ross). Nakon objavljivanja, veliki broj pevačicinih fanova bio je nezadovoljan pesmom jer mnogo više dominiraju gosti, stoga je ona odlučila da ih obraduje sa dva nova remiksa.

Konor Mejnard ft. Ni-Jo  – “Turn Around

Mlada zvezda Konor Mejnard (Conor Maynard) ostvario je veliki uspeh na samom početku karijere snimivši duet sa svetskom r’n’b zvezdom Ni-Joom (Ne-Yo). Pesma prepuna emocija veoma brzo pronašla je put do srca slušalaca.

Slika 275 Plejlista za mesec septembar

"Turn around, outa space we can go there now, turn around, there's no limit to what we found..."

Ališa Kiz New Day

Pesmom “New Day” Ališa (Alicia Keys) je najavila svoj veliki povratak nakon pauze koju je napravila zbog rođenja deteta. Dok se ludo zabavljate dočekujući svitanje i neke nove životne avanture uživajte u Ališinom najnovom hitu.

Simple Plan ft. Šon Pol (Sean Paul)Summer Paradise

Pesma koja govori o letnjoj ljubavi i svim predivnim trenucima koji su, nažalost, gotovi.

Sijera Sorry

R’n’b  balada “Sorry”, uvodni je singl u Sijerin (Ciara) predstojeći, peti po redu studijski album. U ovom muzičkom spotu još jednom je pokazala savršene plesne pokrete i dokazala zašto važi za jednu od najseksepilnijih pevačica sa svetske muzičke scene.

Ašer (Usher) – Numb”

Iako je ova numera tek nedavno izašla i još uvek nema svoj muzički spot, zaslužuje da se nađe na našoj septembarskoj listi zbog svojih kvaliteta. Ukoliko do sada niste imali priliku da je čujete ovo je pravi momenat.

Slika 361 Plejlista za mesec septembar

"Keep on doing the same old thing, and you expecting change, well is that really insanity, or just a losers' game..."

Train – Drive By

Ovo je pesma koja je aktuelna celog leta, pa je tako i u septembru bila jedan od nezaobilaznih hitova uz koje smo uživali.

Izvori fotografija: celebsecrets4u.com, thisgoesin.com, abcnews.go.com


Kristina Bijelić studira Fakultet za kulturu i medije. Obožava Njujork, putovanja, smeh do suza. Veoma je pozitivna osoba, veliki sanjar i nostalgičar. Smatra da lude avanture i nezaboravni trenuci provedeni sa dragim osobama čine život. Moto: Believe in your dreams!

Comments