U naredne dve decenije svi imamo prilike da ubrzamo svoj lični rast i evoluciju i ostvarimo snove, jer je Pluton u znaku Vodolije – i ovaj transformativni i dugotrajni tranzit utiče na svaki znak. Energija promene i ohrabrenja da ostvarimo svoje potencijale, potrajaće dovoljno dugo da možemo da napravimo evolutivne promene i izvedemo postepenu organsku transformaciju, koja je u skladu sa našim vrednostima i načinima na koje rastemo i razvijamo se.

Međutim, dva znaka zodijaka će biti posebno osnažena ovim planetarnim uticajem, a to su Mesečeva deca, Rakovi i Plutonov „domaćin“ Vodolije.

Ako ste rođeni u nekom od ova dva znaka, ili ih imate u podznaku ili u drugom važnom aspektu, osetićete uticaj Plutona u Vodoliji jače nego ostali znaci zodijaka.

389A6622 Dva znaka zodijaka koja će ostvariti svoje potencijale u naredne dve decenije, pod uticajem Plutona u Vodoliji

Haljina: Lindex

Pročitajte i ovo: San koji će svaki horoskopski znak moći da ostvari ove godine

Kako će Pluton u znaku Vodolije uticati na dva znaka

Rak

Mesečeva deca dočekuju Pluton u znaku Vodolije u svojoj osmoj kući rođenja, smrti i vaskrsenja. To znači da osobe rođene u ovom znaku imaju veliku šansu da u naredne dve decenije udahnu život svim svojim snovima od kojih je već odustali i ostali za njima, bez obzira na uzrast ili životnu situaciju. Pokretanje nove karijere, preseljenje u inostranstvo ili sticanje višeg nivoa obrazovanja su neke od uzbudljivih mogućnosti koje Rakovi mogu ostvariti.

Pored toga, Rakovi mogu usvojiti potpuno nov identitet, koji će biti više u skladu sa interesovanjima koja razvijaju. To uključuje promenu političkih i verskih uverenja, seksualne orijentacije, imena ili državljanstva. Takođe, status veze se može značajno promeniti – oni koji su bili u braku mogu se razvesti i uživati u svojoj slobodi, dok oni koji su se već pomirili sa samoćom mogu realizovati predane veze.

Plutono u znaku Vodolije u osmoj kući daje Rakovima ogromnu hrabrost i zato će moći da odbiju kompromisna rešenja, izađu iz svoje zone komfora i slede želje svog srca. To je osnažujuća promena, u kojoj Rakovi mogu postati glavni junaci u životnim ulogama koje su sami osmislili.

Vodolija

Sudbonosni Pluton kreće se kroz prvu kuću identiteta Vodolije, sve do 2043. godine i za Vodolije to znači da će se osloboditi površnih prijateljstava, zadataka i potraga koje im skreću pažnju sa unutrašnjeg rasta, kako bi dali prednosti svojoj autentičnosti.

Iako Vodolije nikada ne beže od kontroverzi (koje često same kreiraju), uticaj koji Pluton u znaku Vodolije ima na svoje „domaćine“ osnažiće njihovu odluku da žive onako kako žele. A to može da znači mnoge stvari – od suprotstavljanja toksičnom autoritetu, do revolucionarnih promena u svom životu i izgledu. Ovaj tranzit ohrabruje Vodolije da se odvoje od identiteta koji su ih do sada definisali, a koje su prerasli i koji su postali sputavajući i da ih zamene vrednijim i autentičnijim načinom života.

Mnoge Vodolije mogu odlučiti da se povuku iz gradskog načina života na selo, da se približe prirodi na što više načina, osnuju farmu, sklonište za životinje, uzgajaju organske proizvode… To će biti ostvarenje nečega o čemu već dugo maštaju, čekajući da se stvore uslovi – sada će skupiti hrabrost i usmeriti energiju, shvatajući da moraju da deluju. Vodolije će uzeti stvari u svoje ruke, prestaće da čekaju i stvoriće uslove – i usput će inspirsati sve oko sebe svojom odvažnošću i inovativnošću.

Stvari mogu biti i jednostavnije od toga – mnoge Vodolije će za vreme ovog dvodecenijskog perioda dospeti u zrele i srednje godine, pogledaće iza sebe i shvatiti da su ispunile sva očekivanja i da više nikome ništa ne duguju. Ili će otkriti da su njihova postignuća ipak suviše konvencionalna i da će umreti od dosade ako ne ispolje svoju prirodu ekscentrika i originalnih mislilaca.

Zamena ograničavajućih uverenja trajnom verom u bogatstvo Univerzuma biće laka pod uticajem planetarne energije Plutonovog dugoročnog tranzita kroz Vodoliju. Uticaj će potrajati dovoljno dugo, da planovi mogu da se osmisle i da ideje mogu da se razvijaju bez žurbe, sa istrajnim i odvažnim kretanjem  napred, u osvajanje novog i nepoznatog.

Vodolije će moći da manifestuju zdravlje, bogatstvo, sreću – i sve drugo što prepoznaju kao istinsku želju svog srca.

Pročitajte i ovo: Velike teme koje svakom znaku donosi Pluton u Vodoliji u naredne dve decenije

Naslovna fotografija: WANNABE Media

Brankica Milošević

Comments