Možda većina ljudi smatra da je Dan zaljubljenih izmišljen praznik, ali ne možete da osporite da su pokloni za Dan zaljubljenih postali glavna tema razgovora čim na kalendaru vidimo 1. februar. Ako ste se pitali šta je adekvatan poklon za ovaj praznik, dobar početak je pravljenje liste, kako biste okvirno znali za kakvim poklonima da tragate.

Znamo da to može biti i pomalo teško, ali je bolje da krenete da razmišljate unapred, nego da se nađete dan pre, ili još gore, na Dan zaljubljenih, bez poklona – to će razočarati i vas, a možda i vašeg partnera koji se dosetio da vam nešto kupi. Zbog toga smo danas odlučili da za vas napravimo spisak poklona koji će se dopasti gotovo svakom momku, od odeće, tehnologije, pa sve do video-igrica. Nastavite da čitate ako ste u potrazi za inspiracijom.

Šta kupiti dečku za Dan zaljubljenih?

Bez pritiska, ali Dan zaljubljenih samo što nije stigao! Da li ste već odabrali poklon za momka? Ako niste, to je razumljivo, jer ste verovatno bili preokupirani drugim stvarima, ali vaš momak zaslužuje nešto posebno što će pokazati da vam je stalo do njega, na ovaj dan ljubavi. Naravno, kao opcija uvek dolazi u obzir čestitka sa porukom, kao i lepo proveden dan, ali ako ste spremni da izdvojite i malo novca, evo nekoliko preporuka. 

Muška dukserica za poklon

Kada su u pitanju pokloni za partnera, ne možete pogrešiti sa komadom odeće. To je nešto što je svima uvek potrebno, i na šta se niko neće požaliti. Pogotovo je dobar poklon ako poznajete stil osobe kojoj poklon i kupujete, i zbog toga smo odlučili da izdvojimo ovaj jednostavan, ali istovremeno specifičan duks iz Zare koji može lako da se kombinuje sa drugim komadima odeće.

6 2 Pokloni za Dan zaljubljenih   šta kupiti dečku?
3 2 Pokloni za Dan zaljubljenih   šta kupiti dečku?

Akciona figura

Ako je vaš partner, ili još bolje, i vi sa njim, fan određene franšize filmova, serija ili video-igara, najbolji pokloni za Dan zaljubljenih mogu biti upravo akcione figure. To je sjajan način da obradujete velikog fana, tako da ta ista figura može postati deo nečijeg enterijera – a još bolje je to što će svaki put kada je pogleda da ga podseti na vas. Iznenadićete se koliko nekoga zapravo može da obraduje ovakav poklon. Danas smo izdvojili Batman figuru iz filma The Batman, gde njegov lik tumači Robert Pattinson.

Idealni pokloni za Dan zaljubljenih - gramofon ili ploče

Ukoliko je vaš partner ljubitelj klasičnog zvuka, onda je gramofon ili ploča sjajan poklon za muškarca. Ako ste u prilici da za poklon izdvojite malo veći budžet, u tom slučaju je gramofon naša preporuka, ali je ploča isto toliko dobar poklon. Verujemo da dovoljno dobro poznajete ukus svog partnera, i da samim tim sa lakoćom možete izabrati njegovog omiljenog izvođača.

4 2 Pokloni za Dan zaljubljenih   šta kupiti dečku?
5 2 Pokloni za Dan zaljubljenih   šta kupiti dečku?

Inovativni pokloni za Dan zaljubljenih - Fitness narukvica

Svi znamo koliko je muškarcima u današnje vreme važno da izgledaju dobro. Zbog toga kao idealni poklon za Dan zaljubljenih možete kupiti fitness narukvicu koja će poslužiti svim ljubiteljima treninga i teretane. Danas izdvajamo FITBIT Inspire 3 narukvicu, a možda je vašem partneru ovaj poklon baš sada potreban, ako je već odlučio da se posveti novogodišnjim rezolucijama i krene u teretanu.

Komplet trenerka za muškarce

Kad smo već kod sporta, ako vaš partner voli sportski izgled, ili voli da vreme kod kuće provodi u opuštenoj varijanti, možete mu pokloniti adidas ESSENTIALS mušku komplet trenerku koja vraća u rane dane hip-hop stila i vintage sportske odeće sa prepoznatljivim adidas prugama i podignutom kragnom.

2 2 Pokloni za Dan zaljubljenih   šta kupiti dečku?
1 2 Pokloni za Dan zaljubljenih   šta kupiti dečku?

Video-igre kao poklon za Dan zaljubljenih

U današnje vreme je sve više muškaraca fan video-igara, i zbog toga smatramo da je možda i najbolja opcija za poklon za Dan zaljubljenih upravo video-igra. Bilo da je to digitalni kod ili disk, video-igra za kompjuter ili konzolu može da bude sjajan izbor poklona. Uvek postoji opcija da je igrate zajedno i tako provodite svoje vreme. Kako je trenutno aktuelna serija The Last of Us, koja je zapravo adaptacija veoma popularne video-igre, odlučili smo da je izdvojimo i stavimo na ovu listu poklona. 

Nadamo se da su vam ovi pokloni za Dan zaljubljenih poslužili kao inspiracija šta biste mogli da kupite svom partneru. Biranje poklona za ovaj praznik treba da bude specijalno i drago iskustvo koje će se pamtiti. Bilo da je u pitanju praktičan ili sentimentalan poklon ili nesvakidašnje iskustvo, najvažnija stvar je da svom partneru pokažete da ga volite, cenite, i da vam je stalo do njega. Na kraju krajeva, nije sve u poklonima, ali ako već birate poklon, odaberite nešto što će biti blisko njegovim interesovanjima i ličnosti.

Pročitajte i ovo: Ultimativna lista poklona za sve prilike koje možeš da poručiš online (2. deo)

Srećan Dan zaljubljenih!

Naslovna fotografija: instagram.com/huntervought

Nenad Grubanoski

Comments