Verovatno ne postoji osoba koja ne voli da preuredi svoj kutak, doda neke nove elemente, dekoriše ga i prilagodi sebi. Kako dolaze nove sezone, tako se javljaju i neki novi trendovi i, naravno, ne postoji pisano pravilo kako naš dom treba da izgleda, već ga uređujemo na način na koji mi želimo, ali nikada nije naodmet ispratiti aktuelnosti i dobiti dodatnu inspiraciju. Detalji od drveta vintage izgleda su posebno popularni poslednjih godina, a u nastavku vam predstavljamo na koji način ih možete uklopiti u svoj dom.

Drveni stočić

Kada je u pitanju izbor stočića za dnevnu sobu, izbor modela i materijala je zaista veliki. Ipak, nekada najjednostavniji komadi mogu izgledati i najlepše. Drveni stočići koji imaju pomalo vintage izgled, mogu u isto vreme izgledati veoma moderno i dati vašoj prostoriji poseban pečat. Možete ga dekorisati i nekim drvenim detaljima što će dovesti do još upečatljivijeg izgleda.

Drvena klupa

Drvena klupa može biti komad kojim ćete osvežiti dnevnu sobu, a može stajati odmah pored kreveta ili u nekom uglu koji vam je prazan i ne znate kojim detaljima biste ga upotpunili i dekorisali. Ukoliko želite da ovaj detalj deluje još zanimljivije, uvek možete dodati raznobojne jastučiće koji će zaista doprineti efektnosti ili možda neku od biljaka u autentičnoj saksiji, koja će dodatno oplemeniti prostor.

Ram za krevet od punog drveta sa fiokama

Ukoliko imate prostornu spavaću sobu (za početak, blago vama!), zanimljivo rešenje koje će uneti svežinu u vaš prostor za opuštanje je ram za krevet od punog drveta, sa fiokama, koji će biti veoma naglašen. Ovakav ram, u čijoj sredini se nalazi dušek, praktičan je za skladištenje posteljine ili odeće, a izgleda izuzetno stylish. Takođe, ukoliko uživate u vikend filmskim večerima sa partnerom u miru spavaće sobe, drveni ram biće savršen za skladištenje grickalica i toplih pića.

Comments