WANNABE MAGAZINE je najposećeniji fashion, beauty & lifestyle magazin u Srbiji. Tokom desetogodišnjeg iskustva u razvoju online publishing brenda i kreiranju sadržaja u skladu sa digitalnim i marketinškim trendovima, nastao je i razvio se WANNABE Media digitalni kreativni studio specijalizovan za vizuelni nastup i komunikaciju na digitalnim kanalima modnih, beauty i lifestyle brendova. WANNABE Media studio je prepoznatljiv po inovativnim kreativnim konceptima i definisanim estetskim standardima, fleksibilnosti i brzoj egzekuciji visokog kvaliteta.

Usled širenja posla, tražimo komunikativne, odgovorne i motivisane kandidate, za poziciju:

 

Fotograf

Ova pozicija podrazumeva:

– fotografisanje modnih editorijala, intervjua i advertorijala za potrebe WANNABE Magazine-a, kao i potrebe klijenata WANNABE Media studija

– Razumevanje i primenu vizuelnih standarda klijenata u produkciji materijala za njih

– Stručno i samostalno funkcionisanje u realizaciji kreativnog procesa od ideje do finalnog rešenja

Za ovu poziciju tražimo osobu sa:

Minimum 3 godine iskustva na poziciji fotografa
– Poznavanje modne i beauty fotografije
– Poznavanje fotografisanja proizvoda
– Odlično poznavanje rada u studijskim uslovima i principa rasvete, kao i napredno znanje retuširanja fotografija
– Napredno korišćenje Photoshop-u i Lightroom-u
– Inicijativom i voljom da napreduje i stiče nova saznanja

8. Web Shop Asistent e1608811112977 POSAO: Tražimo FOTOGRAFA   Pridruži se WANNABE MAGAZINE timu!

WANNABE MAGAZINE nudi odlične uslove za rad u dinamičnom i kreativnom okruženju, kao i sjajne mogućnosti za profesionalni razvoj.  Za više informacija o našim projektima posetite portfolio sajt našeg kreativnog studija www.wannabemedia.rs, kao i sajt magazina www.wannabemagazine.com.

Ukoliko verujete da imate ono što je potrebno da se pridružite našem mladom i dinamičnom timu, prijavite se na email adresu konkurs@wannabemagazine.com, sa naznakom pozicije fotografa za koju se prijavljujete.

Pošaljite nam svoj CV sa fotografijom, portfolio, kao i motivaciono pismo u kom ćete navesti zašto želite da radite u WANNABE MAGAZINE-u. Samo kompletne prijave biće uzete u obzir, a kontaktiraćemo samo kandidate koji uđu u uži izbor.

Pročitao/la sam Obaveštenje o svojim pravima u vezi sa obradom podataka o ličnosti i pristajem da dam Saglasnost za obradu podataka o ličnosti.

Konkurs traje do 20. januara 2021. godine.

Comments