Nicole Kidman je jedna od glumica koja već decenijama privlači pažnju javnosti kao potpuno očaravajuća žena. Višestruko nagrađivana australijska filmska zvezda fotografisana je kao nikada do sada – kako pokazuje svoje bicepse u moćnoj pozi!

Nicole Kidman za Perfect Magazine

Poznata 55-godišnja glumica pojavila se na naslovnoj strani časopisa Perfect  u Diesel kombinaciji koja se sastoji od sive mini-suknje i uske majice bez rukava, a prikazana je kako odvažno stoji sa raširenim nogama i savijenim rukama, u pobedničkoj pozi. Naravno, kako je to obično na internetu, ni ove fotografije nisu mogle da prođu bez kritike, te su se pojavili komentari poput toga kako joj je telo prenaglašeno i da je fotografija previše fotošopirana.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by PERFECT (@theperfectmagazine)

Ni njena kosa nas nije ostavila ravnodušnima, te se tako može videti sa isprekidano ošišanom crvenom kosom. Glumica nas je ovim totalno očarala, s obzirom da se ona na crvenom tepihu uglavnom pojavljuje kao plava, elegantna, i manje-više konvencionalna žena, dok na ovim fotografijama Zhong Lin prenosi samopouzdanje koje se uklapa u savremene modeling trendove. Ovaj editorial deo je godišnjih dodela koje se sastoje od 23 nagrade, u pokušaju da odaju priznanje ljudima koji “oblikuju savremenu kulturu”. Kidman je, u ovom slučaju, inauguralni dobitnik nagrade “Perfect Icon”.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Nicole Kidman (@nicolekidman)

Ako vam se ovo dopalo, pročitajte i: Evo zašto je Madona ultimativna ikona stila

Ako vam je u poslednje vreme bio potreban dokaz da je Nicole Kidman zaista kameleon kada je pitanju stil, ovo fotografisanje novopokrenutog magazina Perfect je pravi odgovor – a u prodaji se očekuje od 1. septembra. Pratioci instagram naloga ove publikacije preplavili su odeljak za komentare rečima neverice kada je u pitanju njena figura i celokupni izgled. Nisu mogli da veruju da je to ista ona glumica iz njihovih omiljenih serija Big Little Lies i The Undoing.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Nicole Kidman (@nicolekidman)

Kidman je prethodni put bila u trendingu kada je bila fotografisana za februarsku naslovnu stranu časopisa Vanity Fair, ali iz pogrešnih razloga. Holivudska glumica je bila fotografisana kako nosi Miu Miu mini-suknju, dok su njeni impresivni trbušnjaci bili potpuno izloženi, zajedno sa zategnutim nogama. Prikazana je kako stoji između dve zlatne kapije, sa jednom podignutom nogom i svojom ikoničnom bujnom plavom kosom.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Vanity Fair (@vanityfair)

Ova naslovnica je naišla na ogromne kritike društvenih mreža, a neki fanovi su prozvali časopis “Vanity Fair” zbog prekomerne upotrebe fotošopa. Sama Nicole je jednom prilikom izjavila kako se premišljala da li da obuče ponuđenu odevnu kombinaciju, nakon što je u početku molila da je nosi.

Pre početka fotografisanja za glumicu je bila rezervisana drugačija odeća, na šta je ona rekla da joj se više dopada nešto drugo – aludirajući na Miu Miu komplet koji je završio na naslovnici. Istakla je i njen razgovor sa stilistom, koja je bila prisutna preko Zoom-a, koja ju je pitala: “Da li si zaista spremna da to nosiš?” – na šta je Kidman odgovorila “Da nosim? Preklinjem te da ovo nosim!”

Ipak, Kidman sa slikanja nije otišla ravnodušna. Izjavila je da nije mogla da veruje da se to upravo desilo, ali je ipak sve bilo gotovo, tako da nije imala ni jednu drugu opciju, no da se pomiri sa činjenicom da će tako izgledati. Nicole generalno sebe smatra osobom koja uvek radi stvari koje želi i da ne razmišlja o tome šta će neko reći, već joj je važno da se zabavi i potpuno posveti trenutku. “Ponekad će sve uspeti, ponekad ne” – rekla je jednom prilikom, ali joj se dopada ideja da bude smela i da se ne uklapa u svakodnevne standarde.

Ako vam se ovo dopalo, pročitajte i: Kombinacije Samante Džouns koje mogu inspirisati vaše svakodnevne outfite

Šta vi mislite? Da li je naslovnica za “Vanity Fair” bila suvišna? Jedno je sigurno, a to je da nas je svojim novim editorijalom oduvala, jer nismo očekivali da će se ikad pojaviti ovako odvažna! Ako se pitate šta trenutno radi vaša omiljena glumica – ona provodi vreme snimajući za animirani film Spellbound, romantičnu komediju koja tek treba da se pojavi na platformi AppleTV+, kao i snimajući seriju za Amazon Studios, pod nazivom Expats, a pored svega toga radi i na projektima koji su ili u pre ili u post-produkciji, a koji će izaći 2023. godine.

Naslovna fotografija: instagram.com/ThePerfectMagazine/

Nenad Grubanoski

Comments