Jeste li umorni od gubljenja kontrole u toku svakog vođenja ljubavi sa svojom dragom? Da li želite da otkrijete seksualne poze koje će vam pomoći da odnos i erekcija traju duže, a da ipak osećate “dobro trenje” bez propratnih misli: “Oh, ne, ja sam već na ivici”? Zato, pre nego što se zagrejete samo misleći o tome, prelazimo na poze koje vam pomažu da odnos traje duže.

tumblr lo05dyW0Dv1ql40rao1 500 large Poze koje vam pomažu da seks traje duže

Ovaj put ćemo drugačije

Šta osim poza koje produžavaju odnos treba znati

Imajte na umu da nije samo praktikovanje poza dovoljno da bi odnos trajao duže. Pre svega, trebalo bi da se trudite da održite pozitivno stanje uma – nemojte ga pretvoriti u “samoispunjavajuće proročanstvo” neprekidno govoreći sebi da vi to ne možete. Naravno da možete, posebno ako verujete da možete. Ukoliko imate neki medicinski problem kao što je erektivna disfunkcija, onda ove poze koje pomažu da odnos traje duže neće funkcionisati u vašem slučaju. Budite realni i optimistični, obratite se za stručnu pomoć kako biste sredili svoj seksualni život.

Poze možete shvatiti kao igru

Pretvaranje predigre u požudnu igru suzdržavanja može biti zanimljivije od samog seksa. Potrudite se da predigra traje što duže. Uostalom, da li ste ikada čuli kako žena priča: “Ljubio me je dugo i presporo je prelazio na stvar”? Tako smo i mislili.

Uživajte u zajedničkom vremenu i prestanite da se fokusirate samo na konkretan seks, zato što će vas to još više unervoziti i dovesti do toga da je ostavite samu u kupatilu sa vibrirajućim mlazom tuša. Učinite da to bude potpuno telesno iskustvo, takođe, naučite i da je molite pod tušem.

Comments