Dobro je poznato da majke koje imaju žensku decu od malena nastoje da im usade neka modna pravila, ma koliko one u tom trenutku bile nesvesne istih. Bilo kako bilo, kada dođu u neke ozbiljnije godine, uticaj mama postaje itekako vidljiv, jer su najčešće baš one naš modni uzor. Da se i holivudske zvezde ne razlikuju po tom pitanju, mnogo puta do sada dokazale su nam poznate majke i ćerke, koje su svojim glamuroznim pojavljivanjima na crvenom tepihu i drugim dešavanjima, dokazale da krv nije voda. Sigurni smo da već pretpostavljate koje su poznate dame naši današnji modni uzori, pa evo prilike da usvojite neke njihove modne savete.

Ako se za neku poznatu lepoticu može reći da je prava kraljica mode, onda je to definitivno Bijonse. Ova pop diva se drži svojih pravila kada je o odevanju reč i možemo reći da je u tome gotovo nepogrešiva. Međutim, Bijonse je mnogo puta do sada izjavila da je modu zavolela upravo zahvaljujući svojoj mami Tini Nouls. Kada je o njihovim zajedničkim pojavljivanjima reč, Bijonse i Tina najradije biraju uglađene, jednostavne, a ipak seksi odevne kombinacije. Najčešće su to komadi crne boje, koji prate liniju tela, a ne ustručavaju se da svom izgledu dodaju i malo sjaja.

najstilizovanije majke i cerke 1 Poznate majke i ćerke: Kako im polazi za rukom da budu tako dobro stilizovane?

Sindi Kraford je devedesetih godina žarila i palila svetskom modnom scenom, dok je mnogi i dalje smatraju najseksepilnijim supermodelom svih vremena. Iako se više ne bavi modom, ona privlači veliku pažnju javnosti jer i dalje izgleda besprekorno. Njenim putem, sasvim logično, krenula je njena prelepa ćerka Kaja Gerber, koja već sada iza sebe ima nekoliko ozbiljnih modnih editorijala. Ono što krasi stil Sindi Kraford i Kaje Gerber je sposobnost da na pravi način istaknu svoj seksepil i vitku figuru, bez obzira na to da li nose usku haljinu ili su obučene u nešto komotniju garderobu.

najstilizovanije majke i cerke 2 Poznate majke i ćerke: Kako im polazi za rukom da budu tako dobro stilizovane?
Comments