Muškarci često mešaju strast i grubost. Oni žele da stisnu i mese, tamo gde treba odmereno da koriste usne i jezik. Da trljaju i pritiskaju, tamo gde je potreban nežan dodir i odmeren pritisak. Kad prvi put stave ruke na vas, a vi se osećate kao testo koje treba dobro da se ugnjavi da bi naraslo i kad ih zaustavite, često uopšte ne kapiraju šta vam nije po volji. Možda su tako navikli, možda im prethodne partnerke nisu bile tako osetljive, možda se stvarno nijedna nije žalila, kao što umeju uvređeno da kažu. Možda su gledali previše pornića, ili ih je obuzela požuda, pa uopšte i ne razmišljaju. Ali, ako su grubi za vaš senzibilitet, zaustavite ih i objasnite im.

Grubost nije neprihvatljiva i neprijatna, upravo suprotno, ume da bude vrlo uzbudljiva i adekvatna u određenoj situaciji, ali samo u određenoj situaciji.

Kad je igra vrela i žestoka, kad ste oboje razuzdani i raspaljeni i kad prosto želite da pojedete jedno drugo.

Zubi – ljubavni ugrizi dozvoljeni su na mestima koja trpe ugrize. Vrat, leđa, mišice, zadnjica. Kao što vi ne trpite zube na glaviću, tako ih ni mi ne podnosimo na klitorisu – to boli i zastrašuje. Ukoliko ne uživate u bolu, ne treba da trpite ništa što vas boli.

Comments