10 trikova za postizanje savršenog “no makeup” makeup look-a

Oh-la-la: Beauty trendovi koje ove jeseni “diktira” grad ljubavi – Pariz!

Kako stvarne žene rešavaju najčešće probleme sa kosom?

Mali trikovi koje možeš da primeniš kako bi imala više vremena tokom dana!

Kako da svoj stajling učiniš #streetstyle urbanim uz pomoć samo jednog komada!

WANNABE DIGITAL AWARDS 2018: Po prvi put u Srbiji, izabrani najbolji influenseri u čak 16 kategorija!

Prvi put mama: 9 pitanja o dojenju koja te možda muče, a nisi imala koga da pitaš!

4 jednostavne odluke koje možeš doneti kako bi dala svoj mali doprinos svetu

5 načina da se odgovornije ophodiš prema novcu

Kako da osvežiš svoj jesenji stil neutralnim nijansama

1/2

Uradi ovo, ne radi ono. Saznajte kako treba da se ponašate pri upoznavanju njegovih roditelja.

Da, ponesi poklon

Nikada ne potcenjuj snagu poklona, tvrdi psiholog Mišel Goland (Michelle Golland). “Roditelji žele da se osećaju poštovanim.” Pitaj svog dečka za sugestiju (maslinovo ulje – ukoliko vole da kuvaju, flaša vina ako su zabavni). Ne želiš da ih potkupiš poklonom, neka on bude tvoj adut za ljubaznost!

Ne idi nepripremljena

Pripremi se za upoznavanje, kao što se pripremaš za intervju za posao. Kopaj malo okolo i saznaj nešto o roditeljima pre nego što ih upoznaš. “Potrudi se da stekneš uvid u porodičnu tradiciju i kulturu”, sugeriše Sara Šarnof (Sara Sharnoff), konsultant za upoznavanje u Bostonu. “Pitaj svoga dečka da li se rukuju ili grle? Da li da im se obraćaš sa gospodin i gospođo, ili njihovim ličnim imenima?” Dozvoli da te dečko uputi u ono šta oni vole ili ne vole kako bi se pripremila za razbijanje leda i izbegla osetljive teme. Ako planiraš dužu posetu, utanači pre svega svoje zahteve sa njim. “U redu je da tražiš da te ne ostavlja samu sa njima”, tvrdi terapeut iz Majamija, Liza Paz.

meeting the parents Pravila: Upoznavanje sa roditeljima

Prvi utisak je važan

Pristupi upoznavanju kao prvom sastanku

“Budi svoja, ali u granicama”, izjavljuje stručnjak za veze Vondi Rozano. Skoncentriši se na svoju “radnu biografiju” i izbegavaj seksi i neuredan autfit. Cilj je pridobiti ih i učiniti da požele da postaneš deo njihove porodice. Čak i ako još uvek ne čuješ svadbena zvona, bolje je pridobiti ih na početku nego kasnije.

Ne stresiraj se zbog bivših

Možda su oni bili oduševljeni nekom njegovom bivšom devojkom. Možda on još od osnovne škole svaku devojku dovodi kući, pa ovo upoznavanje i nije tako velika stvar. Nije važno! I ne pitaj – kakav god da je odgovor, ne želiš da ga čuješ. Opusti se i budi otvorena! On te voli. Oni vole njega. Pretpostavimo da imaš šanse!

Editors choice