Pravila korišćenja

Korišćenjem bilo kog dela WannabeMagazine.com automatski prihvatate sva aktuelna pravila korišćenja. Korisnici su dužni da redovno čitaju pravila korišćenja, te se smatra da su korisnici kontinuiranim korišćenjem našeg sajta ili bilo kojeg njegovog dela u svakom trenutku upoznati s aktuelnim pravilima korišćenja, te da su ih razumeli u celosti. Ni jedan deo WannabeMagazine.com ne sme se koristiti u nezakonite svrhe, niti za promovisanje istih.

WANNABEMAGAZINE.COM

WannabeMagazine.com svojim posetiocima u dobroj veri obezbeđuje korišćenje sadržaja sajta. Svi posetioci imaju pravo da besplatno koriste sadržaje WannabeMagazine.com, ukoliko ne krše pravila korišćenja. WannabeMagazine.com se sastoji od vlastitih sadržaja, sadržaja partnera i oglašivača, besplatnih sadržaja, sadržaja kreiranih od strane posetilaca i linkova na spoljne stranice. Sve sadržaje WannabeMagazine.com portala koristite na vlastitu odgovornost i WannabeMagazine.com se ne može smatrati odgovornim za bilo kakvu štetu nastalu korišćenjem. Pristup sajtu WannabeMagazine.com i svim njegovim sadržajima dozvoljen je osobama starijim od 18 godina.

AUTORSKA PRAVA

WannabeMagazine.com polaže autorska prava na sve vlastite sadržaje (tekstualne, vizuelne i audio materijale, baze podataka i programerski kod). Neovlašćeno korišćenje bilo kog dela portala smatra se kršenjem autorskih prava WannabeMagazine.com portala i podložno je tužbi. Neovlašćeno korišćenje bilo kog dela portala bez dozvole vlasnika autorskih prava (WannabeMagazine.com, partneri, korisnici…) smatra se kršenjem autorskih prava i podložno je tužbi. Ukoliko smatrate da je WannabeMagazine.com povredio Vaša autorska prava, slučaj će biti odmah razmotren, a sporni sadržaji biće uklonjeni odmah po eventualnom ustanovljavanju istinitosti sadržaja žalbe.

LINKOVI NA SPOLJNE STRANE

WannabeMagazine.com sadrži linkove na web stranice izvan vlastitog portala. WannabeMagazine.com linkove objavljuje u dobroj nameri i ne može se smatrati odgovornim za sadržaje izvan portala.

SPOLJNI SARADNICI

WannabeMagazine.com štiti privatnost korisnika u najvećoj mogućoj meri. WannabeMagazine.com se obavezuje da će u dobroj nameri koristiti podatke dobijene od korisnika tokom korišćenja sajta, te da privatne podatke neće distribuirati, niti prodavati trećoj strani, osim uz dozvolu korisnika. WannabeMagazine.com može u skladu sa zakonom prikupljati određene tehničke podatke o korisnicima dobijene tokom korišćenja sajta. Ove informacije WannabeMagazine.com koristi kako bi imao informacije o korisnicima koji ga koriste, te na taj način poboljšao portal i njegove sadržaje dodatno usmerio i prilagodio publici koja ga posećuje. Na osnovu tih podataka saznajemo koji su sadržaji najpopularniji među kojom publikom. WannabeMagazine.com obavezuje se da prikupljene privatne podatke, poput e-mail adrese, imena i prezimena, neće bez dozvole svakog pojedinačnog korisnika prodavati, niti distribuirati, osim demografskih podataka za grupu korisnika bez odavanja privatnih podataka. WannabeMagazine.com se obavezuje da će čuvati privatnost korisnika portala, osim u slučaju teškog kršenja pravila WannabeMagazine.com portala ili nezakonitih aktivnosti korisnika.

KOMENTARI POSETILACA

Kad je reč o komentarima posetilaca, WannabeMagazine.com u te svrhe koristi plugin Comments američke kompanije Facebook Inc. Svi posetioci našeg sajta koji žele da ostave komentar ispod nekog članka moraju biti ulogovani na svoj Facebook nalog da bi to učinili. Na implementaciju ove tehnologije smo se odlučili kako bismo povećali kvalitet diskusija u komentarima ispod članaka. Zadržavamo pravo da uklonimo sadržaje kojima se povređuje privatnost nekog lica, uvredljive sadržaje, kao i druge sadržaje koji su u suprotnosti sa zakonom.

YOUTUBE

WannabeMagazine.com objavljuje video fajlove koji su locirani na serverima američke kompanije YouTube Inc. Izbor video fajlova koji se nakon završetka gledanja video klipa pojavljuju u plugin-u označeni terminom “Related” vrše algoritmi kompanije YouTube Inc. i na njih WannabeMagazine.com nema niti može imati uticaja. Samim tim, WannabeMagazine.com nije odgovoran za sadržaje ovih video fajlova.

IZMENE I DOPUNE

WannabeMagazine.com može u svako doba izmeniti i dopuniti ova pravila, koja se primenjuju od dana objavljivanja na sajtu.