Da li se već spremate za novogodišnju noć? Izabrali ste haljinu, cipele i nakit, uspeli ste da zakažete termin kod frizera, ali problem nastaje u trenutku kad vam šminker saopštava da nema više slobodnih termina. Pokušali ste da zakažete i kod drugih, ali priča je ista. Preostaje vam samo da budete svoj makeup majstor za novogodišnju noć. Najbolji način da se uspešno našminkate jeste da to često vežbate.

TikTok je platforma koja plasira razne trendove i sigurno ste se nekada dosad zadržali na makeup savetima koje tiktokeri dele. Trenutak je da sredite svoj sto za šminku, pustite najdraže tutorijale i vežbate. Ne brinite! Koliko god komplikovano delovalo, uz samo malo vežbe vaša šminka će izgledati savršeno!

Eyeliner

Više vam nije potrebna precizna ruka i minut tišine za nanošenje eyelinera, dovoljno je da oko obeležite trakom i da tanko nanesete proizvod, do trepavica. Izvucite ga onoliko koliko smatrate da je potrebno, ukoso, da bi vaše oko izgledalo mačkasto i izazovno. Ovaj makeup upotpunite nežnim konturama i nude karminom. Ako želite, dodajte i veštačke trepavice koje takođe možete da stavite vrlo jednostavno. Isecite ih tako da pokriju samo spoljni deo kapka, nanesite malo lepka i nakon nekoliko sekundi prislonite trepavice uz vaše prirodne.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by AnnaHart (@annahartmakeup)

Pročitajte i ovo: Kako da pripremite kožu za depilaciju voskom

Full Glam

Ako želite da zakoračite u novogodišnju noć u full izdanju, onda je ovo idealan look za vas. Biće vam potrebno više vežbe jer nanošenje ove vrste senke ipak zahteva preciznost. Ništa nije nemoguće, ten, usne i obrve već savršeno znate da sredite, preostaje vam samo da vežbate nanošenje senke. Budite samouvereni, jer posle toliko godina šminkanja i eksperimentisanja, sigurno ćete znati i da uradite jedan ovakav look.

Classic Glam

Vreme je da izađete iz zone komfora i da prestanete da ubeđujete sebe da ne znate da nanesete ruž u boji. Potpuno je isto kao i sa nude ruževima koje svakodnveno nosite. Za ovaj makeup look potrebno vam je samo malo sjajne senke, ako nemate šimer, veštačke trepavice i efektan ruž! Klasika nikada ne izlazi iz mode i sa njom ne možete da pogrešite. Uz odelo ili haljinu koju ste izabrali, ovo je look koji će savršeno da se uklopi.

Nude

Da li ste nekada na zakazani termin poneli fotografiju Kim Kardashian? Tada ste sigurno saznali da je ovo prirodna šminka samo na fotografiji i da ovaj look zahteva nešto više proizvoda na licu. Sad kad ste rešili misteriju savršenog tena, vreme je da isprobate ovu tehniku – previše svega, a da se ne primeti!

Za ovaj look birajte braon, nude, bež tonove, kremaste olovke za usne i oči i ne zaboravite da fiksirate sve puderom u kamenu. Više pudera i korektora mogu da izazovu pojavljivanje neželjenih linija ispod očiju.

Colorful

Kupite sprej za pegice, senku u svojoj omiljenoj boji, najduže trepavice i pustite da se magija desi. Ovo je jedan od proslavljenih TikTok trendova, što znači da imate odličan materijal za učenje. Predstavlja makeup look za smele, samouverene i autentične dame! Možda je ispalo dobro to što niste pronašli termin za šminkanje, jer ste konačno pokazali koliko ste precizni sa četkicama!

Pročitajte i ovo: Kontura u duginim bojama – novi TikTok trend

Naslovna fotografija: instagram.com/alisher_makeuphair

Dragana Stojanović

Comments