Tetovaže su odavno prestale da budu tabu tema, i postale su poznat i komercijalan način da ukrasimo svoje telo. Okej, možda ih vaša mama i dalje ne podržava, ali – moraće da se privikne na činjenicu da su se vremena promenila. Trenutno su u trendu floralne tetovaže, sa raznovrsnim cvetnim motivima, a mi smo u nastavku teksta za vas izdvojili osam najzanimljivijih, koje vas mogu inspirisati da se i sami upustite u avanturu tetoviranja. Možete se odlučiti za suptilniju, nežnu varijantu, krupnije cvetove koji će vam prekriti veći deo tela, ili pak cvetove u boji – verujte nam, nećete pogrešiti ni sa jednim.

Cvet koji cveta iz knjiga

Nežna, linijska tetovaža na rebrima, sa cvetovima koji izviru iz knjiga savršen je izbor za sve one devojke koje uživaju u književnosti i bajkovitim pričama. Ovaj tip tetovaže naravno, nije rezervisan samo za devojke, a u zavisnosti od afiniteta možete i izmeniti dizajn ili mesto na telu na kojem ćete je uraditi.

Cvetovi koji izviru iz glave

Još jedna neobična ideja je i ta da ne uradite klasični motiv cvetova, već kreirate cvetove koji će izvirati iz glave, linijski nacrtane osobe. Ova tetovaža takođe može dobro izgledati na rebrima, kao i prethodna, ali može biti efektna i na nadlaktici ili drugom delu tela. Predlažemo vam da je pre uradite na ruci, nego na nozi – mada i sredina butine nije loše mesto.

Ruka koja drži buket cveća

Još jedan način da na ruci ne nacrtate samo cveće je da ga stavite u nežnu, linijsku šaku. Ruka koja drži nekoliko cvetova izgleda ženstveno i neobično, i može da simbolizuje darivanje ljubavi putem cveća. Ovaj tip tetovaže takođe možete staviti na više različitih mesta na telu, po želji, a mi vam predlažemo da to bude podlaktica ruke.

Cvetni venac koji uokviruje drugu tetovažu

Ukoliko već imate drugu, malu i suptilnu tetovažu na bilo kom delu tela – a želite da je osvežite, predlažemo vam da oko nje kreirate venčić od cveća. Ovaj venac može biti u punom krugu ili obliku polumeseca, a takođe po vašem izboru, može biti linijski, sa senčenjem ili u boji. U svakom slučaju, vidite stilski šta vam se uklapa uz tetovažu koju želite da uokvirite.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by (@sondertattooco)

Comments