Ako u vašem seksu nešto nedostaje, možda je vreme da isprobate nove poze, a kako to često biva – vaš horoskop vam u tome može pomoći. Kad su u pitanju poze u seksu po horoskopskim znacima – pristupite im otvorenog uma. Naravno da ne mora da znači da je baš određena poza predviđena za vas i vaše telo, ali ako volite da eksperimentišete s partnerom, onda ih svakako morate isprobati. Ne zaboravite, trebalo bi isprobati – kako idealnu pozu za vas, tako i idealnu pozu za vašeg partnera. Ukoliko eksperimentisanje proširite i na podznak – očekuje vas izuzetno zabavna noć. 

Najbolja poza u seksu za Ovnove

Ovnovi su poznati po tome što vole da dominiraju – kako u profesionalnom, tako i u privatnom životu, a pogotovo u krevetu. Oni su puni energije, impulsivni, a u seksu nekada i agresivni. Ovnovi se ne zaustavljaju dok ne dožive klimaks, a promena poze im u tome može mnogo pomoći. Isprobajte pozu rockin’ rollercoaster.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Authentic Love Magazine (@authenticlovemag)

Ovu pozu je najbolje isprobati tako da jedan partner leži na leđima podignutih nogu, a savijenih kolena, kao da vozi bicikl. Stopala će, ako je partner koji leži dobro pozicioniran, biti naslonjena na grudi drugog partnera koji stoji iznad njega. Poza za Ovnove definitivno nije poza za kreve – najbolje bi bilo da se isproba na stolu, kako bi partner koji leži bio viši i dostupniji. Rockin’ rollercoaster obećava orgazme koji dolaze jedan za drugim.

Pročitajte i ovo: 7 namirnica koje će vam poboljšati seksualni život

Poze u seksu po horoskopskim znacima – Bik

Bikovi su neverovatno senzualni, sa njima je seks lagan, spor, ali iscrpljujuće orgazmičan. Stabilni i fokusirani Bikovi vode ljubav dok ne dobiju ono što žele. Zbog njihove senzualnosti najbolje se osećaju kad u toku seksa istovremeno dobijaju ljubav od partnera – poljupcima ili dodirom.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Authentic Love Magazine (@authenticlovemag)

Isprobajte pozu snuggle lovin’, tako što ćete se priljubiti jedno uz drugo i voditi nežan, ali asertivan seks. Ženskom partneru u ovoj pozi možete omogućiti orgazme i dodirima, jer Bikovi obožavaju da ih neko dodiruje kada se približavaju klimaksu. Leđima okrenut Bik iščekuje poljupce po vratu i ramenima dok orgazmično dolazi po ono što želi.

Najbolja poza u seksu za Blizance

U krevetu Blizanci vole da šapuću i da izazivaju partnera. Za njih su predigra i igra jednako bitni, zbog čega im treba prirediti seks u toku kog ćete ih izazivati i sve do orgazma činiti da budu radoznali i da iščekuju ono što sledi.

Curious cat je upravo poza u seksu koja će Blizancima ispuniti sva njihova očekivanja. Kako bi potrebu za šaputanjem i izazivanjem ispunio, Blizanci žele da bude u takvoj pozi da to može efikasno da rade. Zato je Blizanac iza partnera, stojeći mu šapuće sve što mu je na umu, dok se lagano vozika do klimaksa.

Najbolja poza u seksu za Rakove

Rakovi su izuzetno emotivna bića, pa u toku seksa žele da osete svaki milimetar partnera. Kad doživljavaju orgazam, Rakovi znaju da ih je partner prihvatio potpuno i apsolutno. Za njih je seks intiman i sirov, tako da se Rakovi povezuju sa svakim delom partnerovog tela. Savršena poza za Rakove je nešto fizički zahtevnija.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Human Lovers (@humanlovers)

Poze u seksu za horoskopske znake kao što su Rakovi podrazumevaju potčinjenost. Poza se zove submissive sirene tako da partner (Rak) bude dole, odnosno submisivan. On bi trebalo da bude okrenut leđima i da se oslanja na ruke, dok mu partner s leđa prihvata noge dok stoji. Možda nećete uspeti da iz prve uživate u ovoj pozi, ali svaki sledeći pokušaj će biti sve bolji, dok ne doživite orgazmićni kraj.

Najbolja poza u seksu za Lavove

Kada su Lavovi u pitanju, za njih je seks celonoćni pohod na orgazme. Lavovi su ponosni na svoj libido i to ne pokušavaju da sakriju, jer će izabrati poze u kojima najbolje mogu da se dokažu – što znači da će svom partneru pružiti kraljevski tretman, zbog čega se poza za Lavove i zove royal fu**. Potrebno je da oba partnera sede na krevetu tako da su okrenuti jedno prema drugom. U zagrljaju će Lav uspeti da vas šarmira i da vaše udove obaspe strašću.

Pročitajte i ovo: #sextalk: Trikovi za najbolji orgazam u životu

Najbolja poza u seksu za Device

Device vole stabilnost, pogotovo kad je seksualni život u pitanju. U seksu vole da izaberu poze u koje su sigurne i već isprobane, poze u kojima mogu da iskoriste svu dosad usvojenu tehniku. Takođe, Device su takve da vole da, prvo, zadovolje svog partnera jer se za njih prava zabava ogleda u dovođenju partnera do vrhunca. Poza koja će Devicama omogućiti da se posvete svojim partnerima, ali i sebi je devoted partner. Devica bi trebalo da stoji, ali da je potpuno savijena u kukovima, tako da je partner iza nje. U ovoj pozi, Devica će potpuno kontrolisati orgazam svog partnera dok će istovremeno uživati u svakom momentu.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Authentic Love Magazine (@authenticlovemag)

Najbolja poza u seksu za Vage

Vage uživaju u seksu, što znači da im je potreban partner koji će sa njima deliti takvo uživanje. Vaga se upušta u seks kako bi u njega uvela i performans, za koji im je nekada potrebno i ogledalo. Zato je idealna poza u seksu za Vagu mirror millionaire tako da može da gleda u svoje i partnerovo telo. 

Najbolja poza u seksu za Škorpije

Škorpije ne vode ljubav, one se takmiče – kako sa sobom, tako i sa svojim partnerom. Sa Škorpijama je najbolje prvo postaviti granice u seksu, tako da partner zna u šta se upušta i šta može da očekuje. Kada je Škorpija raspoložena za eksperimentisanje – njenom partneru se spremaju sati uživanja. Poza u kojoj će vam Škorpije pružiti najbolje zadovoljstvo je Dominant and Damsel, gde može da pokaže sve šta ume. Potrebno je da Škorpija bude iznad partnera, da mu se posveti i da učini da partner potpuno izludi od strasti.

Poze u seksu po horoskopskim znacima – Strelac

Sve što Strelac želi u seksu jeste jednakost – da se zadovoljstvo podeli, tako što ćete, poželjno, orgazam doživeti istovremeno. Strelac je strastven na mnogo načina i jedino mu je bitno da seks bude intiman. The kinki explorer je poza u kojoj bi žena Strelac trebalo da bude gore, okrenuta licem ka svom partneru. Tako će moći da održava pogled i da rasplamsava strast poljupcima. S nogama podignutim na partnerova ramena pulsirajući orgazmi su zagarantovani.

Najbolja poza u seksu za Jarčeve

Bez obzira na njihovu karakteristiku da svemu priđu planski i praktično, seks za Jarčeve predstavlja igru – oni su romantici koji umeju da vam pokažu svoju spicy stranu, samo onda kad požele. Sa Jarčevima se seks može pretvoriti u takmičenje ko će više puta dostići klimaks, što je svakako uvek zabavno. Jarčevi, isprobajte tantric tango pozu tako što ćete stajati ispred svog partnera i pridržavati jednu nogu. Balans koji ćete održavati na jednoj nozi postaće igra tanga – strastvena i odsečna, tako da svaki milimetar vašeg tela oseti jezu koja će vas proći u doživljaju orgazma. 

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Human Lovers (@humanlovers)

Najbolja poza u seksu za Vodolije

Vodolije nisu primarno romantične, zapravo, poznate su po tome što se drže podalje od partnera. Možda ih je teško osvojiti, ali ih nije lako zadovoljiti. Njihova seksualna požuda je sirova i animalistička; slobodne su da vam je pokažu i da vam se dokažu. Stella erotic poza može vam pomoći da ostvarite taj odnos sa Vodolijom. Dozvolite joj da postane dominanta i biće vam mnogo zahvlana, što na kraju, možda i može osvojiti njeno srce.

Poza je takva da se muška Vodolija nalazi iza svoje partnerke, tako da ona leži stomakom potpuno priljubljeno uz dušek kreveta. Ako joj dozvolite da vas uhvati za zglobove koji će vam biti ukršteni na leđima, Vodolija će veoma brzo dostići klimaks.

Pročitajte i ovo: Šta je heteropesimizam i zašto je toksičan

Poze u seksu po horoskopskim znacima – Ribe

Za Ribe je seks duhovna razmena, što ne znači da se one povezuju isključivo emotivno. Fizička privlačnost im je jednako bitna, zbog čega se utrkuju sa svojim partnerom i žele da mu u krevetu priđu prve. Idealna poza u seksu za Ribe je doggy, jer su Ribe, zapravo, izuzetno seksualne. Sa njima seks može biti animalistički i romantičan. Ono što je potrebno je da prvo ispitate u kom su raspoloženju, pa da dođete do rešenja koje ćete sprovesti u delo.

Naslovna fotografija: instagram.com/authenticlovemag

Milica Antić

Comments