Konačno je došao trenutak kada je mogućnost da “osolimo” naše zadnjice (ipak smo mi fin magazin) postala realna. Granice su širom otvorene uz mnogobrojne mogućnosti da ih pređemo bez obzira na to kakvo je naše mišljenje o vakcinama i ostalim dnevnim temama. Egipat, Grčka, Hrvatska, Turska i ostale popularne morske destinacije su na našoj listi želja, a ostaje nam samo da vidimo koja će se želja ove godine ispuniti.

Koju god tropsku destinaciju da izaberemo, jedno je sigurno – to će biti 10 dana prepunih avantura, pogotovo ako idemo sa osobom sa kojom se najviše zabavljamo, a to je naš partner. Kada idemo sa partnerom na letovanje, seks u moru je must have. Hm, ali da li je zaista? Tek kada malo dublje zađemo u ovu temu i u to šta smemo i ne smemo da radimo tokom seksa u vodi, mi se zapitamo da li je seks u moru, ili uopšte u vodi, vredan cimanja.  Iako mislimo da dokle god ne rušimo javni red i mir (postoji velika mogućnost da se za seks na javnom mestu u Egiptu dobija smrtna kazna), on može biti prezabavan i možda posle ovih stavki promenimo mišljenje. A možda i ne. Mi ćemo se truditi da što realnije prikažemo činjenice, a na vama je da odlučite da li ćete ga isprobati ili ne.

View this post on Instagram

 

A post shared by @loving_inspo25

I dalje postoji šansa da ostanete u drugom stanju

Ne, ni hlor ni slana voda apsolutno ne ubijaju spermatozoide i ovo vam nije savršena prilika da “konačno odmorite malo od kondoma”. Šanse u životu nekako, uvek igraju protiv nas, pa je uvek pametnije rešenje ne izazivati sudbinu. Možete da koristite kondom u vodi (ukoliko ga stavite van nje), ali imajte na umu da so koja se nalazi u moru ne gleda baš blagonaklono na lateks i da se ponovo, igrate sa šansama.

U vodi je seks suvlji

Iako je voda mokra, vi nećete biti. Ona u stvari isušuje svu tu prirodnu vlažnost koju nam majka priroda podari kada se uzbudimo, i onda seks može biti dosta neprijatan i čak izazvati neke iritacije. Za ovu “bolest” doduše, ima leka. Lubrikant na bazi silikona može da nas spasi suvoće i “podmaže” stvari. Bitno je da bude na bazi silikona, jer će se onaj na bazi vode odmah isprati (logično).

Comments