Svako ko se upustio u igru dejtinga, vrlo brzo je otkrio da ta igra uopšte nije zabavna, da su njena pravila često frustrirajuća, nerazumljiva i bezvezna, a iskustva koja steknete pri tome, bolna i obeshrabrujuća. Zato, ako ste već rešili da probate sve da biste pronašli kompatibilnog partnera, svakako prekršite ova bezvezna i ograničavajuća pravila. Upozorenje – ova pravila nije niko postavio, zapisao, pečatirao i obznanio, ona su prosto, predrasude u vašoj glavi. 

Ne zanima me neko ko nije visok 

Razumljivo je da imate problem sa visinom muškarca, ako ste sami visoki, pa još i krupni. Želite pored nekog da se osećate ženstveno i krhko, a to je dovoljno teško i ako ste tek malo viši od 170 i teži od 70. Ali, vaša ženstvenost nije uslovljena visinom i korpulencijom muškarca. Možda će vas neko vaše visine, neko ko ima tanje zglobove od vas (o užasa!) ili čak manje kilograma, posmatrati kao Veneru i diviti se vašoj upečatljivosti. Dakle, dajte šansu nekome ko ne dostiže visinu koju vi smatrate uslovom, jer vam obezbeđuje da se nećete loše osećati zbog sebe. Možda ne možete to da zamislite u ovom trenutku, ali i možete se osećati divno i ženstveno, čak i kad je vaš partner niži od vas. Takođe i dalje možete nositi štikle. Nije važno koliko je on visok, već koliko ste vi zadovoljni i srećni pored njega. 

Platforme za upoznavanje su za gubitnike 

Pa, to nije istina. Tačno je da na mrežama za upoznavanje možete sresti mnogo čudnih likova, mnogo onih koji traže samo “šemu”, nekoga sa kim će povremno ili samo jednom imati seks, a među njima će biti i mnogo onih koji ni tome nisu u stanju da pristupe otvoreno i opušteno, jer su nesigurni, stidljivi, iskompleksirani i jer je to za njih vrhunac avanture i tačno je da ćete sresti više takvih, nego pristojnih, zanimljivih i emotivno pristupačnih. Ali ima i takvih, koji su prosto prihvatili sredstva savremene komunikacije kao olakšicu i prednost u svim oblastima života, pa i u ljubavi. Razmislite samo – kako je na mreži, tako je i svuda oko vas, u realnosti. Samo, na mreži   ćete brže “odvojiti žito od kukolja” i nećete utrošiti mesece i godine svog života, da biste shvatili da su vaša emotivna ulaganja propala investicija. 

Comments