Ko je pažljivo pratio TrachUp, tom nije promakla informacija o mukama kroz koje je prošla naša omiljena lepotica sa Barbadosa snimajući spot za svoj novi singl. “We Found Love“, pesma koju je Rijana (Rihanna) snimila u saradnji sa britanskim producentom Kelvinom Herisom (Calvin Harris), najavni je singl za njen šesti studijski album naziva “Talk That Talk“ koji će se u prodaji naći za tačno mesec dana, 18. novembra. Ipak, pređimo na stvar; sex sells, pa da Vas upoznamo sa Vašim prodavcem. Radi se o engleskom bokseru Dadliju O’Šonesiju (Dudley O’Shaughnessy) i on je bio Rijanin prvi izbor za partnera u ekranizaciji ove ljubavne himne.

slika 011 Premijera spota: Rihanna “We Found Love“

Chris Brown who?

Spot je režirala Melina Macukas (Melina Matsoukas), koja je na taj način ostvarila petu saradnju sa dvadesettrogodišnjom pevačicom. Ako znate da je upravo ona zaslužna za izgled spotova “Rude Boy“ i “S&M“, ne treba nikog da čudi činjenica da su Vam očekivanja upravo vrtoglavo porasla. O samoj režiserki, Rijana kaže: “Imamo slične stilove, sličan ukus,  i izuzetno se dobro razumemo kada se radi o kreativnom delu posla“. Trodnevno snimanje obavljeno je u Belfastu, na zatvorenim lokacijama, ali i na jednoj blatnjavoj njivi gde se i odigrala nemila scena pomenuta na početku teksta.

slika 021 1024x6431 Premijera spota: Rihanna “We Found Love“

Ko ne bi voleo da upravlja ovim ventilatorom?

Seno, blato, ukaljane martinke i pocepani teksas deo su kostima i scenografije ovog, po Rijaninim rečima, “najdubljeg“ spota koji je do sada snimila: “Nikada nisam snimila ovakav spot. On govori o ljubavi i o tome kako je ljubav ponekad kao droga. Govori o njenim dobrim stranama, ali i o opasnostima koje ljubav nosi sa sobom“. Posle ovakvih reči, ko ne bi želeo da vidi kako izgleda ova potera za ljubavlju? Zato, uživajte i srećna potraga!


Aleksandra Gavrilović je diplomirana novinarka iz Novog Sada sa budućom diplomom mastera teorije kulture. Drugi kažu da šarmantno dozira cinizam, a ona dodaje da joj ni sarkazam nije stran. U koncertima uživa samo iz prvog reda. Ima nemilosrdno oko za naslovne strane modnih časopisa. Ponosno nikada neće odrasti. I ne voli da priča o sebi u trećem licu.

Comments