Treba ti promena? Reši NAGRADNI KVIZ i saznaj kakvu frizuru treba da furaš ove godine!

Zdrava koža glave – blistava kosa: 5 razloga da počneš da koristiš arganovo ulje u svakodnevnoj nezi

Onaj osećaj kada napokon ostvariš cilj za koji si verovala da nije moguće ostvariti!

Kako da pronađeš motivaciju kada je jednostavno nemaš?

5 #fitnessgoals koje treba da postaviš sada da bi ovog leta najzad bila u formi i izgledala najbolje moguće

Na posebnom si režimu ishrane? Evo šta ti može pomoći da ostvariš još bolji rezultat!

Na koji način odeća utiče na tvoje raspoloženje i kako da ga popraviš

#beautycrush: Prirodan, a ujednačen ten i kako ga postići

O ovome se ne priča: Bubuljice i nesavršenosti na koži kod odraslih žena + kako ih se rešiti!

All eyes on you: Kako da odabereš maskaru koja će ti ovog puta zaista odgovarati

1/2

Bez obzira na entuzijazam, strpljivost i opraštanje, nežna osećanja i rešenost da daš sve od sebe da veza uspe, ako je partner uporno negativan i ne prihvata tvoj pozitivan uticaj i ako je seks nezadovoljavajući, prezir će se pojaviti (obično posle dugotrajnog perioda ljutnje na partnera), odnos će se urušiti i veza će pući.

Ove pojave su povezane – koliko god dugo tolerisala loš seks, ili zatvorenost i negativnost partnera, nećeš moći da održiš neprekidno razumevanje i nećeš moći stalno da trpiš ono što ti smeta. Prezir će se razviti i ispuniti svaku pukotinu vašeg odnosa, a onda će se širiti u tim pukotinama, dok ne otkriješ da više nemaš ni malo naklonosti prema partneru, ni malo razumevanja za njegove slabosti i da prosto ne možeš da ga smisliš. Ponekad ga sažaljevaš, a kad se pojavi to osećanje, više ne možeš da podvaljuješ sebi i da misliš da je to saosećanje. A onda se setiš da je on osoba odgovorna za sebe i svoj život i ako odbacuje sve dobro što mu nudiš (i što mu svi nude) i sabotira sam sebe u svakom mogućem napredovanju, da je to njegov izbor i njegova stvar i da zbog toga ne treba da ga saželjavaš, ali možeš da budeš ljuta na njega.

View this post on Instagram

We all love to travel and meet new places. So much so that we often don’t pay attention to our own country, our city, our home. We don’t even realize how beautiful it is! . In the last couple years we have spoken among ourselves that although there are so many beautiful places around the world, we are very lucky that our country is Portugal. A country so diverse and with so much wonderful to know. From the capital Lisbon, our wonderful city, Porto, the Azores and Madeira… and many other places 😍 . And you? What city are you from? 👇🏼👇🏼 . Todos adoramos viajar e conhecer novos locais. Tanto que muitas vezes não prestámos atenção ao nosso país, à nossa cidade, à nossa casa. Nem nos apercebemos do quão bonito é! . Nestes últimos anos temos falado entre nós que embora existam tantos locais lindos por esse mundo fora, temos muita sorte em que o nosso país seja Portugal. Um país tão diverso e com tanto de maravilhoso para conhecer. Desde a capital Lisboa, a nossa maravilhosa cidade, o Porto, as ilhas Açores e Madeira… e tantos outros locais 😍 . E tu? De que cidade és?👇🏼👇🏼 . . #profshoes#porto#portugal#portugal🇵🇹#travelcouple#love#kiss#kisses#couplesofinstagram#coupleswhotravel#amour#amor#couple#casal#onewayticketrip

A post shared by Carina Pinheiro & Ivo Filipe (@onewayticketrip) on

Kad počneš bolje da se osećaš dok si ljuta na partnera, odnosno, kad to postane dominantno osećanje, prezir je vrlo blizu – vreba i čeka momenat da se izlije i natera te da shvatiš da si prevazišla tu vezu, ili prosto izgubila strpljenje, jer se ono pretvorilo u trpljenje.

Možeš da budeš ljuta na nekog, dok još imaš neka očekivanja (a očekivanja definitivno vode u razočaranja) i dok veruješ da je on prosto lenj i nemaran i da se ne trudi (ali možda će se osvestiti i potruditi). Međutim, kad počneš da ga prezireš, to znači da više ništa ne očekuješ, da veruješ da on nije kvalitetna osoba (koju si ti videla u njemu) i da radije bira lenjost i nemarnost, nego da se potrudi da svoj život dovede u red (i da te ne izgubi).

Editors choice