10 trikova za postizanje savršenog “no makeup” makeup look-a

Oh-la-la: Beauty trendovi koje ove jeseni “diktira” grad ljubavi – Pariz!

Kako stvarne žene rešavaju najčešće probleme sa kosom?

Mali trikovi koje možeš da primeniš kako bi imala više vremena tokom dana!

Kako da svoj stajling učiniš #streetstyle urbanim uz pomoć samo jednog komada!

WANNABE DIGITAL AWARDS 2018: Po prvi put u Srbiji, izabrani najbolji influenseri u čak 16 kategorija!

Prvi put mama: 9 pitanja o dojenju koja te možda muče, a nisi imala koga da pitaš!

4 jednostavne odluke koje možeš doneti kako bi dala svoj mali doprinos svetu

5 načina da se odgovornije ophodiš prema novcu

Kako da osvežiš svoj jesenji stil neutralnim nijansama

Ukoliko vas zanima kako preživeti EXIT iz muškog ugla, kliknite ovde.

Krema sa zaštitnim faktorom – Opekotine od sunca su bolne, ružne i nepotrebne!

Naočare za sunce – Osim što su savršen modni detalj, ipak je leto, zašto bi maltretirali oči nepotrebno? Predlažemo da naočare budu jarkih, letnjih boja – tirkiz, pink ili fluroscentno žute.

Udobna obuća – Štikle nisu udobne, niti primerene festivalu. S obzirom na vremenske prilike, najbolje je poneti ravne sandale i čizme. Gumene čizme su zaštitni znak Glasto festivala, a ako ste gledali vremensku prognozu, neće se ni EXIT preterano razlikovati.

Fotoaparat/kamera – Jer su to momenti koji se pamte. Veliki bendovi, puno ljudi, nasmejana lica, sve treba zabeležiti.

Manja torba – Najbolje su lagane torbe, od nepromočivog platna, koje vam neće smetati dok skačete uz zvuke omiljenih izvođača, a u koje ćete smestiti najosnovnije potrepštine.

Što se tiče odeće – najpraktičnije su pamučne haljine, uz koje po potrebi mozete obući i helanke ili teksas šorts, sa nekom otkačenom majicom od prirodnih materijala. Bele haljine su svakako hit letnjih festivala, na njih se obavezno nose velike ogrlice, koje predstavljaju vaš lični pečat.

Šesiri! – Osim što su jedan od najvećih modnih trendova, štite od sunčanice, a mogu i da zamaskiraju lošu frizuru.

1 Preživeti EXIT: iz ženskog ugla Picnik collage9 Preživeti EXIT: iz ženskog ugla Festival wear 2 Preživeti EXIT: iz ženskog ugla 4444444444 Preživeti EXIT: iz ženskog ugla 1905b festival1 Preživeti EXIT: iz ženskog ugla 546 Preživeti EXIT: iz ženskog ugla 112 Preživeti EXIT: iz ženskog ugla 7 Preživeti EXIT: iz ženskog ugla 6a00e54ed9ed53883300e55384cf888833 800wi Preživeti EXIT: iz ženskog ugla 6a00e54ed9ed53883300e553a055978834 800wi Preživeti EXIT: iz ženskog ugla 5 Preživeti EXIT: iz ženskog ugla 42 Preživeti EXIT: iz ženskog ugla2 Preživeti EXIT: iz ženskog ugla 1 Preživeti EXIT: iz ženskog ugla
Milica Jarić je na papiru diplomirani ekonomista, a u stvarnosti zaljubljenik u modu, filmove Vudi Alena i poeziju Majakovskog. Ponaša se u skladu sa svojim godinama samo kada je neophodno, obožava svog psa, crnu kafu, najviše para troši na haljine, a kada bi mogla, obojila bi ceo svet u nijanse plave. “A girl should be two things: classy and fabulous.” (Coco Chanel)

Editors choice