“Preterivanje je moj uspeh”, proklamuje Roberto Cavalli, i ovaj odvažni etos je izražen kao nikad pre u dva drska nova mirisa koji hvataju neustrašivi, ekstravgantni duh dizajnerske Just Cavalli linije. Besramno seksi, intenzivno provokativno, potpuno neodoljivo… JUST GOLD za Nju i za Njega.

Sve je počelo debijem Just Cavalli mirisa: JUST za Nju i JUST za Njega. Dva mirisa dizajnirana za igru zavođenja, posvećena uzbuđenju potrage. Sada potraga ponovo počela, intenzivnija, još preteranije nego ikad…

just gold kampanja Priča o Njenom parfemu: Just Gold by Just Cavalli

Strasna i zavodljiva, ona ga izaziva tako da on ne može odoleti. Njegov puls raste i srce kuca brže dok ga ona vešto vodi gledajući preko ramena. Neumoljivo, temperatura raste i atmosfera pulsira od želje. Svetlucanje zlata, bljesak piton printa. Tela se spajaju u jedno. U vazduhu, mirisi iskušenja, esencije zavođenja. JUST GOLD za Nju i za Njega.

Želeti i biti željena – to je njena sudbina.

Vodeći senzualnost do novih ekstrema, JUST GOLD za Nju je intenzivno zavodljiva cvetno orijentalna parfemska voda koju je kreirao Fabrice Pellegrin (Firmenich). Provokativne gornje note lešnika i mandarine vode u privlačno srce sjajnog jasmina, sočnog belog sleza i drvenastog irisa.

U donjim, note kože i drveta palisandera, kreiraju seksi slatku auru koja izgleda kao da se spaja sa toplinom njene kože.

just gold zenski parfem Priča o Njenom parfemu: Just Gold by Just Cavalli

Zlatna groznica… Za JUST GOLD, bočice sa potpisom Just Cavalli su uronjene u rastopljen zlatni metal, pojavljujući se kao blistavi objekat želje koji otkriva miris u unutrašnjosti samo kroz laserski sečen JUST logo. Na JUST GOLD-u za Nju, smeli sjaj piton printa oko poklopca označava miris kao Just Cavalli. Na JUST GOLD za Njega, baza bočice ostaje crna sa dramatičnim zlatnim kontrastom iznad.

Drsko, preterano… Engleska rok devojka Georgia May Jagger i seksi brazilski model Marlon Texeira čine ultimativni Just Cavalli duo u JUST GOLD vizuelnoj kampanji. Smela metalik svetla dodatno povećavaju upadljivost slike, koju je radio modni fotograf Mario Sorrenti.

Kako izgleda muška verzija ovog parfema pogledajte na Wannabe Manu!

Comments