Iako nisam strastveni zaljubljenik u šminku, bez jednog makeup proizvoda ipak ne mogu da zamislim šminkanje – ruža za usne! Čak i kada sam u žurbi ili me jednostavno mrzi da se našminkam kako se nalaže, samo nanesem omiljeni karmin i spremna sam za sve što nosi dan (ili noć)! 

U svojoj kolekciji imam zaista mnogo boja, neke sam kupila sama, neke sam dobila na poklon, ali moram da priznam da ne koristim baš svaki (verujem da nisam jedina, zar ne?) jer sam nekako uvidela da mi ne stoji lepo baš svaka nijansa. Isprva nisam razumela u čemu je problem, a onda sam otkrila da je posledica toga moj ten, odnosno ton kože. Neki ruževi su mi pristajali kao da su za mene i osmišljeni, a sa nekim sam izgledala… čudno!

Verujem da svaka od nas ima sličan problem, ali pre nego što otpišeš opciju da možeš da koristiš baš svaku boju ruža, razmisli još jednom! Možda si mislila da tebi nikako ne stoji crvena, ali to je samo zato što si birala nijansu koja ne odgovara tvom tonu kože. Drugim rečima, svima stoje sve boje, ali drugačije nijanse, i to u skladu sa tim da li je ton naše kože hladan, topao ili neutralan. Prosto, zar ne?

U praksi prethodno navedeno znači sledeće: AVON je pripremio pravi rulet boja od preko 30 nijansi mat ruževa specijalno prilagođenih baš tvom tenu, što ti omogućava da pronađeš nijansu koja će ti ovog puta zaista i u potpunosti odgovarati!

True Colour Perfectly Matte ruževe (koji se u svetu prodaju na svakih 8 sekundi!), možeš da razvrstaš u zavisnosti od toga da li imaš hladan, neutralan ili topao ton kože. Čak devet crvenih nijansi koje su svima omiljene i koje te čekaju u novom pakovanju, kreirane su upravo u skladu sa različitim tenovima kože lica, kako bi lako mogla da napraviš pravi izbor i svojim usnama obezbediš mat boju koja će te oduševiti – svaki put!

Ovi ruževi kriju svilenkastu formulu zahvaljujući kojoj se lako nanose, a uz to ne isušuju usne, pružaju potrebnu hidrataciju i dugotrajnu pokrivenost. Ako mene pitaš, sve što jedan (mat) ruž treba da nam obezbedi!

AVON vizual Prijavi se i zajedno sa Sarom Jo testiraj (i osvoji) nove AVON matte ruževe!

Ukoliko si i sama oduševljena ovim makeup vestima, prijavi se i osvoji priliku da zajedno sa Sarom Jo testiraš (i osvojiš!) nove AVON True Colour Perfectly Matte ruževe za usne!

Biramo dve devojke koje će sa Sarom učestvovati u videu i isprobati i osvojiti mat ruževe idealne za svoj ton kože. 

Sve što je potrebno da uradiš kako bi se prijavila za učešće jeste da:

– Napišeš svoj ton kože (topao, hladan ili neutralan) u komentaru ispod fotografije na profilu @wannabemagazine⠀⠀⠀
– U komentaru taguješ 3 drugarice kako bi i one učestvovale ako žele⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
– Podeliš tu objavu na svom Instastory-ju i taguješ @avonsrbija profil⠀⠀⠀⠀⠀
– Pratiš @wannabemagazine
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀

Prijave traju do 19.5. (nedelja) u ponoć! Odabrane devojke ćemo kontaktirati u ponedeljak, 20.5. Srećno! 

Ivana

Comments