Bez obzira na to koliko godina imaš, tvom licu je potrebna svakodnevna nega koja podrazumeva više koraka. Prvi, ali po mnogim stručnjacima i najvažniji korak jeste čišćenje. Redovnim čišćenjem i uklanjanjem nečistoća s lica omogućavamo koži da slobodno diše, da kroz pore može da prodre kiseonik, kao i preparati koje u daljim koracima nanosimo.

I dok svaki tip kože zahteva poseban ritual za čišćenje i negu, svesni smo da je naše telo spoj emocija i fizičkih stanja koja neminovno utiču i na sam izgled kože. Uz to, stanje kože menja se prema vremenskim prilikama, zagađenju vazduha, nivou stresa ali i nivou hidratacije! I kako onda da znamo da li nam još uvek odgovara krema koju smo do sada koristili i da li bi nam možda neka druga više odgovarala?

Na našu sreću, tehnologija je mislila i na takve situacije! Trenutak kada je nastao prvi pametni beauty uređaj na svetu, FOREO LUNA fofo, postao je prekretnica u svakodnevnoj rutini nege. LUNA fofo kombinuje analizu kože i personalizovani način čišćenja lica u samo jednom uređaju!

Ako do sada nisi čula za ovaj uređaj – vreme je da upoznaš FOREO LUNA fofo, ultra-higijenski uređaj za lice s naprednim senzorima za analizu kože, uz pomoć kojih ti pruža personalizovanu negu. Uz pomoć Bluetooth tehnologije uređaj prikuplja i čuva sve podatke i rezultate o stanju kože korisnika na FOREO For You aplikaciji. Ovaj napredni uređaj za praćenje stanja kože očitava nivo hidratacije u okviru 1000 jedinica po sekundi, čime otkriva pravu starost naše kože – a u sledećem koraku nudi personalizovani način nege svakom korisniku. Svaka analiza stanja kože čuva se u aplikaciji pa na ovaj način dobijaš svoju jedinstvenu rutinu čišćenja lica.

A kako to zaista funkcioniše u stvarnosti? Nakon što preuzmeš aplikaciju FOREO For You, dostupnu na servisima App Store (iOS) i Google Play (Android), sledi uputstva za kreiranje profila na ekranu, uđi u aplikaciju i klikni Connect. Potrebno je pritisnuti i držati središnju tipku pet sekundi – dok simbol kamere na uređaju LUNA fofo ne počne da treperi. Sledeći korak jeste da očistiš lice i dobro ga osušiš. Nakon toga pritisni tipku Analyze na ekranu, a ona će te uputiti da staviš oba senzora uređaja na četiri područja lica – prema redosledu prikazanom na ekranu. Pričekaj nekoliko trenutaka i na ekranu aplikacije očitaće se rezultati analize kože.

Nakon analize spremna si da očistiš kožu prema jedinstvenom programu uređaja LUNA fofo prilagođenom samo tebi. Nanesi svoj omiljeni proizvod za čišćenje lica, pokvasi uređaj i uključi ga pritiskom na “ON/OFF” dugme. Kružni pokreti su ključni, nežno masiraj površinu kože i ne brini se ako uređaj u jednom trenutnu na kratko prekine s radom – to je znak da treba preći na drugo područje lica!

Na samom kraju, nakon što si očistila celo lice, dobro ga isperi i osuši, nakon čega po želji nanesi omiljenu kremu za negu kože. Za optimalne rezultate najbolje je redovno analizirati kožu jer će aparat LUNA fofo svaki put osigurati optimalni program čišćenja lica prilagođen trenutnom stanju tvoje kože.

FOREO sajt tekst Prijavi se za FOREO Beauty Glow Up Session & osvoji FOREO LUNA Play Plus!

Zvuči zanimljivo, zar ne? Upravo zato sa tobom delimo jednu super vest: tokom juna meseca FOREO LUNA fofo ima specijalnu cenu umanjenu za 35% u svim dm drogerijama širom Srbije (snižena cena iznosi 6.499 RSD, a originalna 9.999 RSD)!

Na istom popustu od 35% u svim dm drogerijama u Srbiji možeš kupiti i sada već kultni FOREO LUNA play plus uređaj po ceni od 3.599 RSD (originalna cena iznosi 5.549 RSD)!

Podsećamo, FOREO LUNA play plus je uređaj za lice sa dve podloge za čišćenje, pogodan za sve tipove kože. Kao i LUNA fofo, i LUNA play plus se koristi dva puta dnevno, minut ujutru i minut uveče (blaže pulsiranje za čišćenje osetljive ili normalne kože na obrazima i čelu; snažnije pulsiranje za dublje i preciznije čišćenje “T zone”) i čini kožu mekšom, nežnijom i zdravijom, zahvaljujući T-Sonic pulsacijama koje uklanjaju 99,5 odsto nečistoća, masnoća, ostataka šminke i mrtvih ćelija. Rad samog uređaja možeš u potpunosti prilagoditi svom tipu kože za najprijatnije iskustvo poput spa tretmana. Nežan i ultra-higijenski medicinski silikon sprečava nastanak i zadržavanje bakterija, što ovaj uređaj čini 35 puta čistijim od standardnih najlonskih četkica za čišćenje lica. Osim što savršeno čisti kožu, poboljšava i apsorpciju proizvoda za negu, a biće ti neizostavan saputnik na putovanjima jer je vodootporan i malih dimenzija, veličine pamučnog tufera, te ne zauzima mnogo mesta u tvom neseseru.

Svidela ti se ova FOREO priča? Nadamo se da jeste i zato te pozivamo da se prijaviš za FOREO Beauty Glow Up Session jer možeš da osvojiš FOREO LUNA Play Plus! FOREO Beauty Glow Up Session podrazumeva testiranje proizvoda u našem studiju, kao i beauty photo shooting za koji će se pobrinuti naš profesionalni tim fotografa i hair&makeup artista.

Sve što treba da uradiš jeste da:

1. pratiš WANNABE MAGAZINE na Instagramu,
2. pratiš FOREO Srbija na Instagramu,
3. na mejl konkurs@wannabemagazine.com nam pošalješ svoje podatke (ime i prezime, broj telefona, mesto prebivališta i link do otključanog Instagram profila) uz što kreativniji odgovor na pitanje: Koja je tvoja tajna blistave kože i zašto baš ti treba da osvojiš FOREO LUNA play plus?

Očekujemo tvoju prijavu do nedelje, 21. juna. Biramo 3 dobitnika, koja ćemo kontaktirati u ponedeljak, 22. juna. Konkurs važi samo za Republiku Srbiju!

Srećno!

Pročitao/la sam Obaveštenje o svojim pravima u vezi sa obradom podataka o ličnosti i pristajem da dam Saglasnost za obradu podataka o ličnosti.

Comments