Postoji jedna manje više poznata izreka koja glasi:

“Kada žena odluči da promeni svoju frizuru, obratite pažnju… Spremna je da promeni svoj život!” – i mi čvrsto verujemo u to! 

Philips Makeover 1200x630px 02 Prijavi se za Philips HAIRSTYLE MAKEOVER i osvoji profesionalno stilizovanje kose!

Sve polazi od dobre frizure, #GoodHairDay, kako se popularno kaže – jer kad si zadovoljna izgledom svoje kose samopouzdanja ti ne manjka, osećaš se dovoljno hrabro da se usudiš da napraviš promenu, apliciraš za novi posao, pozoveš onog tipa koji ti se sviđa na dejt i sposobno da ostvariš svaki svoj cilj!

Da li si spremna na takvu promenu?

Ako je odgovor “Da!”, a znamo da jeste – želimo da ti pomognemo u tome!

Zajedno sa kompanijom PHILIPS i zvaničnim saradnikom WANNABE MAGAZINE-a za frizure, PAOLLA HAIRSTYLE frizerskim salonom, izabraćemo 3 devojke koje će osvojiti stilizovanje kose  – što uključuje savetovanje kakva im frizura pristaje, kako same da je naprave uz pomoć Philip HAIRSTYLE aparata za kosu, kako da je neguju i o čemu treba da povedu računa kada je njihov tip kose u pitanju.

Osim toga, sve ovo će zabeležiti naša video i foto kamera, a ceo materijal će biti objavljen na WANNABE MAGAZINE sajtu, tako da će pobednice imati i profesionalni video i fotografije kako bi im celo ovo druženje ostalo u lepom sećanju!

Kako da učestvuješ?

Jednostavno odgovori TAČNO na narednih 5 pitanja (Sve odgovore možeš pronaći u serijalu tekstova koje smo objavili u okviru Hair Lab by Philips rubrike),  a nakon toga popuni formular i što kreativnije odgovori na pitanje: “Zašto baš ti želiš i treba da osvojiš #HairstyleMakeover i kako očekuješ da će ti nova frizura pomoći?”.

Stilizovanje kose će osvojiti devojke koje tačno odgovore na sva pitanja i daju najkreativniji odgovor! Susret sa beauty timom za kosu te očekuje već 4. novembra, tako da požuri i prijavi se najkasnije do četvrtka 31. oktobra u ponoć.

Srećno!

Koja 3 proizvoda se nalaze u PHILIPS Moisture Protect liniji aparata za kosu?
Philips StyleCare Glam Shine uvijač za kosu se zagreva za svega...?
Po čemu su karakteristični svi Philips Moisture Protect uređaji za kosu?
DryCare Advanced fen za kosu...
Koji Philips aparat se zagreva za samo 10 sekundi i ima fleksibilne ploče od titanijuma sa najboljom provodljivosti toplote?

Share the quiz to show your results !


Ostavi svoje podatke u formi ispod da dobiješ rezultat kviza.

big loader Prijavi se za Philips HAIRSTYLE MAKEOVER i osvoji profesionalno stilizovanje kose!
Philips HairStyle Makeover Tvoj rezultat od 5 tačnih odgovora.

Comments