Ne znamo za vas, ali mi smo većinu prošlogodišnjeg leta proveli u gradu. Dok su granice bile otvorene samo za egzotična putovanja, naš novčanik je ipak ostao zatvoren, jer sebi nije mogao da priušti ništa tropsko. Pripremili smo samo kupaće kostime, ešarpe i ogromne šešire, misleći da ćemo leto provesti na pesku, a ne na betonu – ali ove godine ćemo biti malo pametniji. Dok čekamo da čujemo kuda će naše duše moći da putuju, deo nas će morati i da uzme u obzir da će provesti leto u gradu. U nastavku teksta pročitajte koji odevni predmeti i aksesoari će vam upotpuniti letnji izgled i učiniti da izgledate sveže i na najtoplijem vremenu.

Šik šorts

Ukoliko naše noge neće dobiti boju na plaži, možemo da ih otkrijemo dok precrtavamo svoju to-do listu. Dok obavljamo obaveze po gradu, za naš ten nema boljeg rešenja od šik šortseva koje ćemo prošetati širokim ulicama. Boho motivi ili jarke jednobojne nijanse ulepšaće vam svaku kombinaciju. Možete ga kombinovati sa širokim košuljama ili uskim majičicama, a pritom vam i ostavlja potpunu slobodu u izboru obuće – savršeno se uklapa i uz ravne sandale i uz platforme ili štikle.

Midi haljina

Sa haljinom nikada nećete pogrešiti, a i ne morate da razbijate glavu oko uklapanja gornjeg i donjeg dela odeće. Nekad je najjednostavniji izbor i najbolji, a upravo to nam dokazuje i midi haljina. Nju je najlepše upariti sa jednostavnom ogrlicom ili ne baš jednostavnim naočarima, i spremni ste za grad. Printove menjajte po raspoloženju, a onaj “midi” deo će dopustiti vašim nogama da dišu, a opet ih zaštiti od jakog sunca ukoliko niste sa sobom poneli kremu za zaštitnim faktorom.

Lagani kombinezon

Najbolja alternativa haljinama su uvek kombinezoni. I dalje ne morate da razbijate glavu oko uklapanja odeće, a ne morate da pazite kako sedite kao ni da li vam se vidi više nego što je potrebno. Pamučni kombinezoni uvek idu najbolje uz patike, dok neki elegantniji materijali poput viskoze i svile mogu lepo da izgledaju i uz visoke potpetice. Ukoliko vam se čini da vam je kombinacija “previše jednostavna”, kombinezonu možete dodati i neki kaiš ili pojas, a za leto su pleteni detalji uvek najbolja opcija.

Comments