Kvasac, sa medom ili drugim sastojcima, koji se po potrebi i želji mogu menjati, magično je sredstvo kako za negu problematične kože glave (umiruje seboreju i ekcem i rešava problem peruti) tako i negu oštećene kose, podsticanja njenog rasta i poboljšanje kvaliteta. Kvasac se u raznim maskama pokazao delotvoran kod svih tipova kose.

Zato što ova maska veoma efikasno otklanja perut, možeš da je preporučiš i svojim prijateljima i svojoj jačoj polovini – muškarci češće imaju ovaj problem, pa vredi da isprobaju recepte sa kvascem.

Važno je da se tretaman primenjuje sistematski, kao kad primenjuješ melem, odnosno kao kad lečiš neki problem, a ne samo s vremena na vreme. Ako masku primenjuješ redovno, bićeš oduševljena rezultatima.

Za brži rast kose, njenu gustinu i sjaj, maska od kvasca koristi se jednom nedeljno, u trajanju od deset do petnaest tretmana (odnosno nedelja), a zatim je potrebnno napraviti pauzu od tri meseca. Posle toga, proces se može ponoviti. Ukoliko je cilj lečenje osetljive kože glave ili obnova i jačanje strukture oštećene kose, maske na bazi kvasca koriste se dva puta nedeljno, u trajanju od šest do osam nedelja. Pauza od tri meseca pravi se i u ovom slučaju, a zatim tretman može da se ponovi.

kosa2 Probaj ovo: Fantastična maska za negu i gustinu kose
Comments