Otkrivamo: Kako da se UVEK osećaš kao boginja?

Tvoj Instagram će obožavati ovaj restoran! (Plus: Otkrivamo ti jela sa menija koja moraš da probaš!)

#BFFOREO: 5 stvari koje treba da uradiš sa svojom BFF ovog leta (Pobednički ADVERTORIJAL)

Bobbi Brown u Srbiji: Pogledaj KO je sve bio na promociji čuvenog makeup brenda!

Ovo su OSOBINE muškarca sa kojim će SVE biti moguće!

Anastasija Grujić otkriva omiljeni par obuće koji se može kombinovati za sve prilike

Air Max revolucija uz the Spot

Da li možemo spasiti planetu Zemlju?

„Sve što možemo da zamislimo je stvarno“: U čemu se krila inspiracija i genijalnost Pabla Pikasa?

Horoskop otkriva: Šta vam je potrebno da čujete kad vam je srce slomljeno?

1/3

Lepo je verovati da ljubav sve pobeđuje, a ponekad je to čak i istinito – ako ljubav preživi sva iskušenja kroz koja prolazi, ako se transformiše, menja i raste zajedno sa promenama koje donosi i nameće dinamika veze, života, vremena koje prolazi… Stručnjaci smatraju da se ovi problemi najteže prevazilaze, odnosno, da ljubav uglavnom ne pobeđuje u ovim slučajevima.

Različiti ste svetovi

Prevelike razlike u kulturnom, ideološkom, vrednosnom i svakom drugom smislu, vremenom postaju sve veće i sve više smetaju. Nećete uspeti ako, recimo, volite avanturistu, a sami želite mir i stabilnost – jer neko od vas dvoje mora da se odriče onoga što mu je potrebno da bi usrećio onog drugog i na kraju, izbor se svodi na to da smo više umorni od pravljenja kompromisa i od cimanja zbog partnera i da moramo da izaberemo svoj mir, ako mislimo da sačuvamo zdrav razum.

Nesnalaženje u teškim situacijama

U svakoj ozbiljnoj vezi nastupaju krizni periodi – i oni koji se tiču odnosa među partnerima i oni koji dolaze kao životni udarci i pogađaju jednog partnera, do je drugi tu da mu pruži podršku, pomoć, utehu.

Ako jedan od partnera ne može da se nosi sa problemima, gubi glavu i podleže panici, dok onaj drugi uvek mora da ponese veći deo i da tamponira sav stres, u jednom trenutku će to postati nemoguća misija. Osećaj da nekog nosiš na leđima i da si uvek sama u teškim situacijama, dovešće do potrebe da se odvojiš od osobe koja te toliko zamara, da povratiš ravnotežu i pronađeš svoj mir – a to ne možeš pored partnera koji te nikad ne rasterećuje i ne pruža ti oslonac.

Editors choice