Na laganom prelazu između dve sezone, vreme je za “upgrade” tvoje beauty rutine. Već neko vreme unazad, micelarna voda je vodeći skin care proizvod u Parizu odakle je i potekla, a iako je i na našim prostorima jako popularna (jer volimo sve što potiče iz Grada svetlosti!), i dalje postoje brojne nedoumice u vezi sa tim šta je ona zapravo, kako se koristi i koji brendovi su vredni pažnje, odnosno, kojim brendovima možemo da poverimo lepotu svoje kože. Ovo je naš praktični vodič kroz sva ova pitanja!

Šta je micelarna voda?

Micelarna voda je sredstvo za čišćenje lica koje čine micele, sitni molekuli za čišćenje koji poput magneta “hvataju” i izvlače nečistoću, višak sebuma i šminku bez grubog trljanja, ostavljajući kožu savršeno čistom i osveženom, bez isušivanja. Upravo zbog ovog “magičnog sastojka”, micelarna voda je mnogo efikasnija u odnosu na druge proizvode za čišćenje lica.

U ovaj beauty proizvod se “kunu” svi koji su ga probali jer ne samo da omogućava potpuno uklanjanje šminke, već kožu dubinski čisti u samo nekoliko poteza!

Koja micelarna voda je savršena za tebe?

Odgovarajuću micelarnu vodu bi trebalo da odabereš u skladu sa svojom svakodnevnom beauty rutinom, ali i ritualima koje primenjuješ svakog dana. Ono što je sigurno jeste da će ti micelarna voda sigurno prijati – nežna je i osvežavajuća i samim tim prilagođena čak i najosetljivijoj koži!

Garnier roze micelarna voda je naročito prilagođena osetljivoj koži, što znači da je možeš koristiti svakodnevno, bez bojazni da će doći do iritacija ili isušivanja i bez obzira na to da li ti je potrebna za uklanjanje lagane dnevne šminke ili uobičajeno čišćenje lica ujutru ili uveče. Ona će tvoju kožu lišiti svega štetnog (nečistoća i viška sebuma koji su se nakupili u toku dana), ostavljajući je lepom i blistavom.

Garnier dvofazna micelarna voda samo jednim tupferom uklanja jaku i trajnu šminku (čak i vodootpornu), a zahvaljujući negujućem ulju argana, koža ostaje čista i umirena, bez osećaja zatezanja i masnih tragova. Ukoliko obožavaš da se šminkaš i uživaš u isprobavanju najrazličitijih vrsta makeup-a, igraš se bojama, nijansama, često koristiš jaku i tešku šminku i unapred se plašiš kako ćeš svoje “eksperimente” da skineš sa lica, samo upotrebi ovu micelarnu vodu jer će njena nežna ulja sa lakoćom razgraditi šminku i ukloniti je kao da se nikada pre tu nije ni nalazila! 

garnier2 Spring upgrade: Evo kako da neguješ svoju kožu ovog proleća!

Ukoliko ti je potrebno instant rešenje za čistu kožu dok si “u hodu”, znaj da su obe ove micelarne vode dostupne i u manjim, putnim pakovanjima, a kako im nije potrebno ispiranje, moći ćeš lako da se osvežiš ukoliko putuješ, skineš šminku pre treninga ili očistiš lice nakon treninga u teretani.

Roze i dvofazna micelarna voda će postati neizostavni “stanovnici” tvog nesesera – dok ćeš roze koristiti svakodnevno, gde god se nalaziš, bez obzira na to da li si našminkana ili ne, dvofazna će biti tvoj “kec iz rukava” kada treba da reaguješ brzo i bez mnogo muke ukloniš jaku šminku kako bi nastavila dalje sa svojim (dnevnim) obavezama. Ukoliko je i tvoj dan pun preokreta, neplaniranih događaja i aktivnosti koje podrazumevaju munjevitu promenu makeup-a, ne zaboravi da sa sobom uvek poneseš svoje dve beauty “prijateljice” – roze i dvofaznu micelarnu vodu, kako bi uvek zablistala u pravom svetlu!

*NAPOMENA: Prijavljivanje je završeno!*

Ukoliko želiš da osvojiš sjajne Garnier micelarne vode (Pink i Bi-Phase), popuni formular ispod!

Biramo 4 devojke koje će učestvovati u našem challenge videu – njih će šminkati naš zvanični makeup artist, a potom će zajedno testirati ove proizvode i dati svoje iskreno mišljenje o njima. Nakon toga – Pink i Bi-Phase micelarne vode su njihove!

Oops! Missing Fieldset

If you are seeing this message, it means you need to add a Fieldset to the beginning of your form. Your form may not function or display properly without one.

 

Ivana

Comments