Kako postaje toplije, a dani su duži, sve više želimo da izađemo napolje. Naravno, to može loše uticati na naš rad. Teško je da održimo koncentraciju na poslu kad bismo radije uživali u prolećnom koktelu pored reke – zato smo izdvojili predmete koji mogu da vam pomognu da vaša prolećna dekoracija radnog stola bude što efektnija.

Jedan od najlakših načina da ostanemo fokusirani na posao je da imamo prijatno i privlačno radno mesto. Za vas smo izdvojili nekoliko stvari kojim možete da osvežite svoj radni prostor ovog proleća i da ostanete produktivni. 

Prolećna dekoracija radnog stola – za produktivniji dan na poslu

Šolja sa tulipanima

Neutralna boja i dizajn sa tulipanima čine ovu šolju savršenom za ispijanje sveže kafe, matcha ili običnog čaja na početku svakog sunčanog prolećnog dana.

Dnevnik dobrog stanja

Ovog proleća, nađite vreme za sebe uz dnevnik dobrog stanja koji će stajati na vašem radnom stolu. Naš predlog je da nađete dnevnik u kom možete da pišete o svojim ciljevima, navikama, spavanju, energiji i stvarima na kojima ste zahvalni.

Pastelne sticky notes

Osvetlite svoj radni prostor ovog proleća sa setom od pastelnih sticky notes. Ako želite da poboljšate organizaciju, koristite različite boje za različite aspekte svog života: posao, dom, druženje i ostalo.

Mini-usisivač za sto

Proleće i čišćenje idu zajedno, a ovaj mini-usisivač je savršen za održavanje čistoće. Zahvaljujući snažnoj funkciji usisavanja, možete očistiti prostor od mrvica i prašine.

Magnetski stalak za punjenje

Zahvaljujući ovom stalku, možete punite telefon i AirPods dok radite i brojite korake nakon što završite sa poslom.

Sveća sa mirisom ruže

Ako sanjarite o stajanju u polju prolećnog cveća, zapalite ovu sveću. Miris ruže će vas učiniti srećnim kao na sunčanom prolećnom danu, a na jednostavan način može i da osveži vaš prostor.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by * (@sora.sora_candle)

Biljka sanseverija

Imati biljku je jedan od najlakših načina da pročistite vazduh i unesete život u svoj prostor, a sanseverija zahteva malo održavanja, što je čini savršenim za vašu kancelariju.

Set inspirativnih olovaka

Ponekad nam je potrebno malo podsećanje da nastavimo dalje – jer to možemo. Kad se osećate loše, uzmite jednu od ovih inspirativnih olovaka da vas podseti na to.

Staklena tabla za organizaciju

Sezona venčanja je tu, i sa više predstojećih događaja, ovaj elegantan kalendar će vam pomoći da planirate svoje zadatke i dnevne aktivnosti.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by jennnnnn’s space (@jdinary)

Staklena flaša za vodu

Bilo da ste u pokretu ili u žurbi, ova staklena flaša će vam pomoći da ostanete hidrirani smanjujući vaš uticaj na prirodu. Sa bambusovim čepom i navlakom, vaša voda će ostati hladna i sveža.

Balzam za usne

Dajte devojci pravi balzam za usne i ona će pokoriti svet. Izaberite balzam obogaćen hranljivim sastojcima i prevucite prstom da biste dobili suptilno rumenilo pre sledećeg sastanka ili tokom dana za povećanje samopouzdanja.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Kay (@beautybykay12)

Stalak za laptop

Bez obzira na sezonu, briga o sebi je uvek u modi. Zbogom lošem držanju i bolovima u vratu uz ovaj elegantan stalak za laptop.

Pročitajte i ovo: 5 TikTok trendova u uređenju doma koje zapravo želimo da isprobamo

Naslovna fotografija: pinterest.com

Comments