Prolećni i razigrani lak za nokte ima tendenciju da bude previše nežan jer su svi još uvek naviknuti na tamne zimske nijanse. Sanjive pastelne boje ponovo moraju da nas osvoje, ali sa izborom koji smo izdvojili, sigurni smo da će to biti lako.

Svi ovi lakovi imaju glatku formulu, dugotrajni su i jednostavni za upotrebu, što je veoma važno kad farbate nokte kod kuće. Jedino nemojte da zaboravite završni premaz kako biste upotpunili svoj manikir. Lakovi za nokte koje smo izlistali su savršeni da se nose sami – ne morate da mešate više boja. Razigrani lak za nokte je u trendu – i podrazumeva nežnu nude boju, nijansu hladnog jorgovana, baby roze, ljubičastu, neonsku i mint-zelenu, boju korala i mnogo šljokica.

Ovo je prolećni lak za nokte u nijansama kojima ćete se uvek vraćati…

Boja žvake

Lak za nokte u nijansi žvake, nežna roze boja, uvek je sjajna opcija za prolećno raspoloženje. Pomalo je providan i izgleda sjajno na svakom obliku noktiju. Ukoliko volite da unesete boje u svoj autfit, ovaj prolećni lak za nokte će se veoma lako uklopiti uz svaku odevnu kombinaciju.

Svetloplavi lak za note

Pastelna plava možda previše odskaće kao prolećna nijansa, ali je u tome cela poenta. Veoma podseća na uskršnja jaja, plavo nebo i toplo vreme, nešto čemu se veoma radujemo posle sumorne zime.

Prljavo roze

Prljavo roze boja veoma je specifična i donosi dobro raspoloženje i izgleda sveže na noktima. Ovaj prolećni lak za nokte je suptilan, ali definitivno nagoveštava uticaj proleća.

Zlatna senf-žuta i boja breskve

Jedno od omiljenih izdanja jesu dva laka za nokte koja se kupuju zajedno. Boje su sveže i moderne, ali istovremeno odišu retro vajbom. Zaista jesu komplementarne ukoliko gledate iz umetničkog ugla. Kad se duo zajednički pojavio, odmah je dobro prihvaćen. Deluje da je inspiracija za lak došla iz ere sedamdesetih u Palm Springsu, što je i potrebno kad zimi kažemo „zbogom“.

Šljokice

Želite da vam nokti izgledaju kao umetničko delo, ali ne znate kako da nacrtate tačkice? Razigrane krupne šljokice mogu da vam olakšaju zacrtano. Ovaj prolećni lak za nokte može da posluži i kao završni sloj, a možete ga namazati i samostalno, za svetao minimalistički vibe.

Tirkizni lak za nokte

Gucci šminka je jedna od najluksuznijih na tržištu, i slično važi i za lak za nokte ovog brenda. Tirkizna boja laka je prelepa i pristaje svakom noktu. Izvojili smo Gucci primer jer je zaista teško naći ovako specifičnu nijansu tirkizne boje.

Mint zelena

Mint zelena nijansa veoma podseća na proleće. Živahna je, ali se ne ističe previše i naročito odlično izgleda kada se upotpuni uz all black autfit. Takođe, mint zelena se savršeno uklapa sa cvetnim deznom.

Jarkocrveni lak za nokte

Kada ste u nedoumici oko boje laka za nokte, ne morate da ih ne mažete. Nijansa koja sigurno može da se uklopi uz sve je jarka retro crvena boja. Definitivno donosi stari holivudski vibe – glam je, ležerna i uvek svečana. Crveni lak za nokte je uvek pravi izbor jer odiše pozitivnom energijom.

Topla nijansa bele

Ova biserna i neutralna boja je ekvivalent nude šminki. Topla nijansa bele će vašim noktima dati svežinu, kao da ih niste ni namazali, a izgledaće zdravo i sjajno. Izbor kom se uvek možete vratiti kada želite suptilan rezultat.

Neonska zelena

Ukoliko niste skloni eksperimentisanju, a želite da probate prolećni lak za nokte koji ranije niste, neonska zelena je prava razigrana nijansa. Biće popularna i u toku cele letnje sezone, te je nemojte koristiti samo u proleće.

Pročitajte još i: Unicorn nokti – novi manikir trend koji morate da isprobate

Naslovna fotografija: pinterest.com/opi

Marija Gavrilović

Comments